עוגיות ביס צימוקים ואגוזי לוז פשוט נמסות לתוך הפה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגיות ביס קובייה מבצק פריך משגע ונמס בפה.

משולבות בתוכן בצימוקים ושיברי אגוזי לוז.

עוגייה משגעת לקפה ולתה בימים כאלה קרירים.

תוספת מעולה למשלוחי המנות שלכם בפורים .

הבצק הוא בצק מעולה שיתאים לכם גם לעוד סוגים של עוגיות ואפילו לאוזני המן.

לא חובבי צימוקים ? – תוכלו להחליף בשיברי שוקולד, או לשים רק אגוזים.

לפני שמתחילים – מצטרפים עכשיו לעמוד שלי באינסטגרם – מלא סירטונים ומתכונים גם שם

מתנות קטנות האינסטגרם 

המצרכים-

חצי קילו קמח

כפית אבקת אפיה

כפית מחית וניל או שקית סוכר וניל

קורט מלח

ביצה

200 גרם חמאה/נטורינה לפרווה

1/2 כוס סוכר

1/4 כוס שמן

1/4 כוס חלב/מים לפרווה

גרידה תפוז/לימון

תוספות – חופן צימוקים קטנים

כ- 75 גר' אגוזי לוז גרוסים

הציפוי –

חלבון ביצה

כ- 3 כפות דמררה/סוכר רגיל עם חופן לוז גרוסים

אופן ההכנה –

מפעילים מיקסר וו גיטרה (או מעבד או ביד) חמאה/נטורינה עם קמח וסוכר.

לאחר שהתערובת פירורית מוסיפים את שאר המרכיבים  מלבד התוספות.

לשים ממש מעט עד שהבצק מתאחד.

במידה וחסר נוזלים מוסיפים עוד טיפה.

משאירים 2 כפות מהאגוזים הגרוסים בצד ונוסיף להם סוכר דמררה.

משטחים מעט את הבצק עם הידיים ומכניסים לתוכו את הצימוקים והאגוזים.

לשים בידיים כדי שהתוספות יתפזרו בבצק.

חילקתי את הבצק ל- 2

מרדדים את כל חלק בצק בין 2 נירות אפייה אפשר לקמח מעט ,למלבן בעובי של ס"מ וחצי בערך.

מעבירים למגש .

מכניסים לקירור לשעה.

מוציאים מהקירור.

מברישים את הבצק מלמעלה בחלבון ומפזרים את הסוכר עם האגוזים שנשארו מעל הבצק וקצת מהדקים עם היד.

חותכים בעזרת סכין חדה לקוביות. בגודל 2-3 ס"מ ריבוע.

מכניסים לתנור אפייה של 20-30 דקות 175 מעלות.

לאחסן בקופסה אטומה- עוגיות נפלאות וקלות להכנה .

כאן תוכלו לראות סירטון הכנה לעוגיות 

עוגיות ביס קובייה מופלאות עם צימוקים ואגוזי לוז

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי 

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי "

עוגיות ביס צימוקים ואגוזי לוז פשוט נמסות לתוך הפה

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments