עוגיות אגוזי לוז מהירות וטעימות בשיטה קלה להכנה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

את העוגיות הטעימות האלה הכנתי ממש בקלות

מכינים בצק עשיר באגוזי לוז

מסדרים את הבצק בצורת גליל.

מכניסים למקרר או למקפיא .

ואז חותכים לפרוסות , מניחים על תבנית ואופים

קלי קלות ויש לכם עוגיות מעולות לקפה

 

המצרכים –

200 גר חמאה רכה 

חצי כוס אבקת סוכר

קורט מלח

שקית סוכר וניל

גרידה מלימון שלם

2 וחצי כוסות קמח

כפית  אבקת אפייה

2-3 כפות חלב

חצי כוס אגוזי לוז שבורים דק

אופן ההכנה –

בקערה מערבבים חמאה עם אבקת סוכר , מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים רק עד שמתקבל בצק אחיד.

מסדרים את הבצק ומגלגלים לגליל בקוטר של כ- 3-4 ס”מ.

עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לכמה שעות.

מוציאים מגלגלים קצת באגוזי לוז שנשאר – לא חייבים.

חותכים לפרוסות בעובי חצי ס”מ בערך.

מניחים על נייר אפיה

אופים בתנור 170 מעלות כחצי שעה.

עוגיות נהדרות טעימות וקלות להכנה

אפשר במקום לוז לשים שקדים או אגוזי מלך או פרג.

 

חוברת מתכונים לפורים 

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

 מתנות קטנות האינסטגרם  – מוזמנים לעקוב אחרי גם שם !

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments