
את העוגיות הטעימות האלה הכנתי ממש בקלות
מכינים בצק עשיר באגוזי לוז
מסדרים את הבצק בצורת גליל.
מכניסים למקרר או למקפיא .
ואז חותכים לפרוסות , מניחים על תבנית ואופים
קלי קלות ויש לכם עוגיות מעולות לקפה
המצרכים –
200 גר חמאה רכה
חצי כוס אבקת סוכר
קורט מלח
שקית סוכר וניל
גרידה מלימון שלם
2 וחצי כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
2-3 כפות חלב
חצי כוס אגוזי לוז שבורים דק
אופן ההכנה –
בקערה מערבבים חמאה עם אבקת סוכר , מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים רק עד שמתקבל בצק אחיד.
מסדרים את הבצק ומגלגלים לגליל בקוטר של כ- 3-4 ס”מ.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לכמה שעות.
מוציאים מגלגלים קצת באגוזי לוז שנשאר – לא חייבים.
חותכים לפרוסות בעובי חצי ס”מ בערך.
מניחים על נייר אפיה
אופים בתנור 170 מעלות כחצי שעה.
עוגיות נהדרות טעימות וקלות להכנה
אפשר במקום לוז לשים שקדים או אגוזי מלך או פרג.