סלט קייצי נפלא שהכנתי לארוחת ערב של קיץ.
אצלנו בבית סוגרים את היום עם ארוחת סלט .
זה קליל טעים ובעיקר מנצלים את מה שיש במקרר.
אז הכנתי סלט ממרכיבים שהיו לי במקרר.
שילוב של פרי עונתי תמיד משבח את הסלט.
ארוחה נהדרת קלילה וטעימה.
התחתית תמיד מתחילה עם ירוקים וחסה- לא משנה מה שיש לכם במקרר תשימו.
גם גבינה תוכלו לשלב אחרת – אני מאוד אוהבת שילוב של גבינות עיזים ,אבל אפשר בולגרית,צפתית או אחרת.
לסרטון הכנה תוכלו לראות באינסטגרם שלי
ומי שלא שם זה הזמן להתחיל לעקוב אחרי כאן
המרכיבים-
עלי חסה (אייסברג או אחרת מה שיש)
עלים ירוקים – רוקט ואחרים (מוסיף המון אם יש זה טוב)
גזר פרוס לשרוכים
מלפפון פרוס לשרוכים
חופן גרעיני חמניה
בצל ירוק פרוס דק
50 גר’ גאודה עיזים מגורדת(אפשר פטה)
3 משמשים פרוסים (נגמרת העונה – אפשר להחליף באגס או תפוח ירוק)
2-3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
מעט מלח גס
אופן ההכנה –
קולים את גרעיני החמניה על מחבת חמה כמה דקות ומקררים.
מסדרים מצע של ירוקים וחסה בתחתית הצלחת
חותכים את הגזר והמלפפון לשרוכים ומניחים ערימות על החסות.
מניחים במרכז ערימה של גבינה מגורדת.
מפזרים בצל ירוק משמשים וגרעיני חמניה.
מתבלים ומגישים
גם צבעוני, גם יפה ובעיקר טעיםםםם
מאגר מתכונים לכל הסלטים שלי
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
כנסו כאן והצטרפו לקבוצת ווטסאפ שלי
ווטסאפ גם כאן
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
מתנות קטנות האינסטגרם
***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל
“מתנות קטנות בלוג אוכל “
אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר
אוהבים סלטים ?
כדאי לעקוב אחרי באינסטגרם שם עולים המוןן מתכונים וסירטונים לסלטים