סלט כרוב מופלא שיוצר חגיגה של טעמים בפה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

סלט כרוב מופלא שיוצר חגיגה של טעמים בפה

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

הכנתי בערב שבועות סלט כרוב נהדר

ממש מוצלח כולם פשוט אהבו – לא נשאר פירור בקערה… פשוט חוסל !

בתוך הסלט שלבתי תפוח עץ ירוק – זה שדרוג נהדר לסלט כרוב ובכלל ,

נותן טעם מתקתק ונפלא ומעשיר את הסלט.

כרוב זה ירק הכי קל בשילובים . מקבל באהבה כל ירק או פרי ויחד אפשר ליצור

המון סלטים טעימים עם כרוב כמרכיב המרכזי.

כאן תוכלו לגלוש לכמה מתכונים טובים

אפשר לשדך לו ירקות שיש במקרר ובכל פעם להכין אותו טיפה שונה בהתאם למה שיש לכם

במקרר ובהתאם לעונה.

השילוב הבא יצא ממש מוצלח

אני משתפת כאן כדי שתוכלו גם להכין

לארוחה חלבית או בשרית מתאים לכל שולחן !

אפילו לטבעונים.

מרכיבים דומים לסלט כרוב אסייאתי אבל עם הרבה שינויים .

אני אוהבת להשתמש בסלטים שלי בלימון ולא בחומץ פשוט – פחות אגרסיבי בטעם ויותר נעים בבטן .

כן הוספתי חומץ בלסמי שממש תורם לטעם .

המצרכים-

חצי כרוב בינוני

תפוח עץ ירוק (סמיט)

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן חמוציות

כרבע כוס בוטנים קלויים שבורים גס(אפשר כל אגוז אחר)

כרבע כוס שומשום קלוי (על מחבת כמה דקות)

2 כפות רוטב סויה

מיץ מחצי לימון

2 כפות חומץ בלסמי

2 כפות שמן זית

מעט מלח

כף סילאן

 

אופן ההכנה –

פורסים דק את הכרוב. אפשר בסכין או מנדולינה.

מעבירים לקערה.

חותכים את התפוח לחצי ומוציאים את הליבה.

פורסים לשרוכים ומעבירים גם לקערה.

קוצצים גם את הפטרוזיליה ומוסיפים לקערה.

מוזגים את התבלינים והרטבים.

מערבבים היטב.

מעבירים לצלחת הגשה.

מפזרים מעל את החמוציות , פירורי הבוטנים  והשומשום

בתאבון

סלט נפלא

אוהבים סלרי – תוכלו לשלב 2-3 ענפי סלרי טרי עלים פרוסים דק.

אוהבים בצל ? תוכלו להוסיף בצל ירוק קצוץ

לעמוד האינסטגרם שלי 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

חזרה לדף הראשי 

Subscribe
Notify of
1 תגובה
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ARISTOCHAT
3 months ago

לא מסוגלים להוציא מתכון בלי סוכרים ?
בכל דבר מוסיפים סילאן, דבש, סוכר חום … מה קרה?