עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
סלט חצילים רומני עם גמבה או פלפל אדום.
סלט חובה בכל בית רומני .
בכל מסעדה רומנית, מוגש תמיד על השולחן ביחד עם חמוצים כבושים וחלה טרייה.
הסלט מורכב מפלפלים, חציל שרוף וכמובן שום.
ההרכב של הסלט מבחינת הכמוית נע בין 2 שיני שום ל-10 . לפי טעם אישי.
כנ”ל לגבי השמן -אפשר גם יותר בעיני מספיק 2 כפות.
איך מכינים סלט חצילים רומני עם גמבה או פלפל אדום
המצרכים-
1 חציל בינוני
4 פלפלים אדומים או גמבה
3 שיני שום או יותר כתושים
2 כפות שמן
כפית חומץ
מלח ,קורט סוכר
אופן ההכנה-
לשרוף את החציל והפלפלים על האש .
אפשר גם בגריל בתנור.
לאחר הצליה לקרר ולקלף .
לקצוץ בסכין חדה את החציל והפלפלים הצלויים.
לערבב היטב .
להוסיף שום כתוש ותבלינים.
הסלט טעים לאחר כמה שעות.
לשמור כמובן בקירור !
הרי לכם סלט חצילים רומני עם גמבה או פלפל אדום !
Subscribe
Login
0 Comments
Newest