
סיגרים פריכים ממולאים בקוקוס ואגוזים – פרווה על בסיס שמן ללא מרגרינה
תענוג של עוגייה.
תמיד אני בחיפוש אחרי עוגייה מושלמת ושתהייה פרווה
מוזמנים להכנס כאן לכל מתכוני הפרווה שלי ותאמינו לי –
אפשר להכין מתכוני פרווה נפלאים .
הבצק הבא – בצק פריך מעולה על בסיס שמן רגיל שיש בכל בית.
עוגייה מפנקת וטעימה ופשוט אי אפשר להפסיק לנשנש אותה –
כאילו שמדובר בעוגייה חלבית שווה.
מתאימה לכל מי שאלרגי לחלב או שומרי הכשרות לקינוח ארוחות בשריות.
הבצק מתאים גם לתחתיות של פאי , לגאלט פירות או כל מה שתבחרו לעשות – מחליף מצויין בצק פריך חלבי !
את הסיגרים ממלאים במליות של אגוזים וקוקוס כאשר אפשר לגוון ולהחליף – בשקדים טחונים או בוטנים או כל אגוז שאתם אוהבים.
כמו כן גם פרג או ממרח תמרים יתאימו בהחלט .
בצק פריך פרווה על בסיס שמן רב תכליתי !
כאן תוכלו למצוא בצק פריך חלבי רב תכליתי מעולה !!!
איך מכינים – סיגרים פריכים ממולאים בקוקוס ואגוזים – פרווה על בסיס שמן ?
לפני שמתחילים מצטרפים – מתנות קטנות האינסטגרם
המצרכים –
להכנת הבצק-
2 כוסות קמח
1/2 שקית אבקת אפייה
קורט מלח
1/3 כוס אבקת סוכר
ביצה
חלמון
1/2 כוס שמן
2-3 כפות מיץ לימון/מים רותחים
גרידה מלימון
המצרכים למילוי קוקוס –
1/2 כוס קוקוס
100 גר’ אבקת סוכר
חלבון
שקית סוכר וניל
גרידה מלימון
המצרכים למילוי אגוזים –
1/2 כוס אגוזים טחונים
1/2 כוס אבקת סוכר
חצי כפית קינמון
1/2 כפית קורנפלור
גרידה מלימון
חלבון
הוראות ההכנה-
- מניחים בקערה את הקמח, אבקת הסוכר,אבקת אפייה ומלח.
- מערבבים ומשלבים את הביצה והחלמון, השמן גרידת לימון והנוזלים.
- מערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד. במידת הצורך מוסיפים עוד נוזלים או קמח – הכל תלוי בסוג הקמח שמשתמשים.
- מניחים בצד כמה דקות ומכינים את המליות.
- מערבבים כל מלית בנפרד בקערה לתערובת אחידה.
- מחלקים בצק ל- 2
- על משטח מקומח – מרדדים למלבן גדול בעובי דק.
- חותכים למלבנים קטנים.
- מניחים כפית מהמלית בקצה המלבן ומגלגלים לצורת סיגר.
- מהדקים מעט בקצוות ומעבירים לתבנית.
- אופים בתנור מחומם מראש על 175 מעלות כ- 20 דקות.
סיגרים פריכים ממולאים בקוקוס ואגוזים – פרווה על בסיס שמן
רוצו להכין זה נפלא – טעים וקראנצ’י – תענוג של עוגייה !
מבחר ענק של מתכוני פרווה
מאגר כל מתכוני העוגיות שלי – ויש הרבה
הכנתם את המתכון? לא לשכוח לצלם ולשתף אותי בתמונות שלכם! מתייגים אותי באינסטגרם
וגם בפייסבוק בקבוצת התפריט היומי
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
וגם מוזמנים ל – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני
חזרה לדף הראשי !
-
רוצים להכין את העוגיות חלבי ? – מחליפים שמן בחמאה 150 גר’ ונוזלים בחלב