סיגרים פריכים ממולאים בקוקוס ואגוזים – פרווה על בסיס שמן

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

סיגרים פריכים ממולאים בקוקוס ואגוזים – פרווה על בסיס שמן ללא מרגרינה

תענוג של עוגייה.

תמיד אני בחיפוש אחרי עוגייה מושלמת ושתהייה פרווה על בסיס שמן

ולא עם תחליפי חמאה לא בריאים!!!

מוזמנים להכנס כאן לכל מתכוני הפרווה שלי  ותאמינו לי –

אפשר להכין מתכוני פרווה נפלאים ללא טיפת מרגרינה.

 

הבצק הבא – בצק פריך מעולה על בסיס שמן רגיל שיש בכל בית.

עוגייה מפנקת וטעימה ופשוט אי אפשר להפסיק לנשנש אותה  –

כאילו שמדובר בעוגייה חלבית שווה.

מתאימה לכל מי שאלרגי לחלב או שומרי הכשרות לקינוח ארוחות בשריות.

הבצק מתאים גם לתחתיות של פאי , לגאלט פירות או כל מה שתבחרו לעשות – מחליף מצויין בצק פריך חלבי !

את הסיגרים ממלאים במליות של אגוזים וקוקוס כאשר אפשר לגוון ולהחליף  – בשקדים טחונים או בוטנים או כל אגוז שאתם אוהבים.

כמו כן גם פרג  או ממרח תמרים יתאימו בהחלט .

 

בצק פריך פרווה על בסיס שמן רב תכליתי !

כאן תוכלו למצוא בצק פריך חלבי רב תכליתי מעולה !!!

איך מכינים – סיגרים פריכים ממולאים בקוקוס ואגוזים – פרווה על בסיס שמן ?

 

אוהבים תמונות של אוכל ?

יש לכם אינסטגרם?

כנסו כאן לעמוד הכי טעים שיש !

 

המצרכים –

להכנת הבצק-

2 כוסות קמח

1/2 שקית אבקת אפייה

קורט מלח

1/3 כוס אבקת סוכר

ביצה

חלמון

1/2 כוס שמן

2 כפות מיץ לימון/מים

גרידה מלימון

 

המצרכים למילוי קוקוס –

1/2 כוס קוקוס

100 גר' אבקת סוכר

חלבון

שקית סוכר וניל

גרידה מלימון

 

המצרכים למילוי אגוזים –

1/2 כוס אגוזים טחונים

1/2 כוס אבקת סוכר

חצי כפית קינמון

1/2 כפית קורנפלור

גרידה מלימון

חלבון

 

הוראות ההכנה-

  • מניחים בקערה את הקמח, אבקת הסוכר,אבקת אפייה ומלח.
  • מערבבים ומשלבים את הביצה והחלמון, השמן גרידת לימון והנוזלים.
  • מערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
  • מניחים בצד כמה דקות ומכינים את המליות.
  • מערבבים כל מלית בנפרד בקערה לתערובת אחידה.
  • מחלקים בצק ל- 2
  • על משטח מקומח – מרדדים למלבן גדול בעובי דק.
  • חותכים למלבנים קטנים.
  • מניחים כפית מהמלית בקצה המלבן ומגלגלים לצורת סיגר.
  • מהדקים מעט בקצוות ומעבירים לתבנית.
  • אופים בתנור מחומם מראש על 175 מעלות כ- 20 דקות.

סיגרים פריכים ממולאים בקוקוס ואגוזים – פרווה על בסיס שמן

רוצו להכין זה נפלא – טעים וקראנצ'י  – תענוג של עוגייה !

 

מבחר ענק של מתכוני פרווה 

מאגר כל מתכוני העוגיות שלי – ויש הרבה 

 

הכנתם את המתכון? לא לשכוח לצלם ולשתף אותי בתמונות  שלכם! מתייגים אותי באינסטגרם  bake_cook_food

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

חזרה לדף הראשי !

 

 

  • רוצים להכין את העוגיות חלבי ? – מחליפים שמן בחמאה 150 גר' ונוזלים בחלב

תגובות

תגובות