סיגרים פריכים ממולאים בקוקוס ואגוזים – פרווה על בסיס שמן

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

סיגרים פריכים ממולאים בקוקוס ואגוזים – פרווה על בסיס שמן ללא מרגרינה

תענוג של עוגייה.

תמיד אני בחיפוש אחרי עוגייה מושלמת ושתהייה פרווה

מוזמנים להכנס כאן לכל מתכוני הפרווה שלי  ותאמינו לי –

אפשר להכין מתכוני פרווה נפלאים .

 

הבצק הבא – בצק פריך מעולה על בסיס שמן רגיל שיש בכל בית.

עוגייה מפנקת וטעימה ופשוט אי אפשר להפסיק לנשנש אותה  –

כאילו שמדובר בעוגייה חלבית שווה.

מתאימה לכל מי שאלרגי לחלב או שומרי הכשרות לקינוח ארוחות בשריות.

הבצק מתאים גם לתחתיות של פאי , לגאלט פירות או כל מה שתבחרו לעשות – מחליף מצויין בצק פריך חלבי !

את הסיגרים ממלאים במליות של אגוזים וקוקוס כאשר אפשר לגוון ולהחליף  – בשקדים טחונים או בוטנים או כל אגוז שאתם אוהבים.

כמו כן גם פרג  או ממרח תמרים יתאימו בהחלט .

 

בצק פריך פרווה על בסיס שמן רב תכליתי !

כאן תוכלו למצוא בצק פריך חלבי רב תכליתי מעולה !!!

איך מכינים – סיגרים פריכים ממולאים בקוקוס ואגוזים – פרווה על בסיס שמן ?

לפני שמתחילים מצטרפים – מתנות קטנות האינסטגרם

 

המצרכים –

להכנת הבצק-

2 כוסות קמח

1/2 שקית אבקת אפייה

קורט מלח

1/3 כוס אבקת סוכר

ביצה

חלמון

1/2 כוס שמן

2-3 כפות מיץ לימון/מים רותחים

גרידה מלימון

 

המצרכים למילוי קוקוס –

1/2 כוס קוקוס

100 גר’ אבקת סוכר

חלבון

שקית סוכר וניל

גרידה מלימון

 

המצרכים למילוי אגוזים –

1/2 כוס אגוזים טחונים

1/2 כוס אבקת סוכר

חצי כפית קינמון

1/2 כפית קורנפלור

גרידה מלימון

חלבון

 

הוראות ההכנה-

  • מניחים בקערה את הקמח, אבקת הסוכר,אבקת אפייה ומלח.
  • מערבבים ומשלבים את הביצה והחלמון, השמן גרידת לימון והנוזלים.
  • מערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד. במידת הצורך מוסיפים עוד נוזלים או קמח – הכל תלוי בסוג הקמח שמשתמשים.
  • מניחים בצד כמה דקות ומכינים את המליות.
  • מערבבים כל מלית בנפרד בקערה לתערובת אחידה.
  • מחלקים בצק ל- 2
  • על משטח מקומח – מרדדים למלבן גדול בעובי דק.
  • חותכים למלבנים קטנים.
  • מניחים כפית מהמלית בקצה המלבן ומגלגלים לצורת סיגר.
  • מהדקים מעט בקצוות ומעבירים לתבנית.
  • אופים בתנור מחומם מראש על 175 מעלות כ- 20 דקות.

סיגרים פריכים ממולאים בקוקוס ואגוזים – פרווה על בסיס שמן

רוצו להכין זה נפלא – טעים וקראנצ’י  – תענוג של עוגייה !

 

מבחר ענק של מתכוני פרווה 

מאגר כל מתכוני העוגיות שלי – ויש הרבה 

 

הכנתם את המתכון? לא לשכוח לצלם ולשתף אותי בתמונות  שלכם! מתייגים אותי באינסטגרם

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

חזרה לדף הראשי !

 

 

  • רוצים להכין את העוגיות חלבי ? – מחליפים שמן בחמאה 150 גר’ ונוזלים בחלב

Subscribe
Notify of
1 תגובה
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
מיכל
4 months ago

המתכונים מעולים, תודה!
כייף לעשות אותם.
הסיבה שאני לא עושה יותר מתכונים מהאתר היא ריבוי הפרסומות. יש כל כך הרבה פרסומות שממש קשה לקרוא את המתכון ולהתמצא😔