עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
חזה עוף מככב אצלי רוב ימות השבוע כמנה עיקרית לארוחת הצהריים.
הוא משביע, ודל קלוריות .
הכנתי רצועות חזה עוף במשרה שאני קוראת לו – ב”נוסח אהרוני”.
אלו תבלינים ששף ישראל אהרוני נוהג להשתמש ואני אימצתי את הטעמים.
רצועות העוף יוצאות פריכות ורכות ממש תענוג .
קל טעים ופשוט להכנה.
1/2 ק”ג חזה עוף חתוך לרצועות או קוביות.
למשרה-
2 כפות רוטב סויה
1 כף צ’ילי מתוק
כף חומץ בלסמי
1 כף שמן זית
1 כף דבש או סילאן
1 שן שום כתושה
פלפל שחור
אופן ההכנה-
לערבב בקערה את כל חומרי המרינדה ולהכניס את רצועות חזה העוף להשריה של כשעה לפחות.
במחבת טפלון לשמן מעט תרסיס שמן או כפית שמן זית ולטגן את רצועות העוף 2-3 דקות
והמנה מוכנה בתאבון .
הצעת הגשה לצד אורז בסמטי צהוב טעים וריחני
מתכונים מהירים וקלים
מתכונים לארוחות השבת
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
ווטסאפ גם כאן
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
מתנות קטנות האינסטגרם
Subscribe
Login
0 Comments
Newest