נתחי חזה עוף במישרה בלסמי צ'ילי ודבש

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

 

 

חזה עוף מככב אצלי רוב ימות השבוע כמנה עיקרית לארוחת הצהריים.

הוא משביע, ודל קלוריות .

הכנתי רצועות חזה עוף במשרה שאני קוראת לו – ב"נוסח אהרוני".

אלו תבלינים ששף ישראל אהרוני  נוהג להשתמש ואני אימצתי את הטעמים.

רצועות העוף יוצאות פריכות ורכות ממש תענוג .

קל טעים ופשוט להכנה.

 

 

 

לעוד מתכונים עם חזה עוף 

 

 

1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות או קוביות.

למשרה-

2 כפות רוטב סויה

1 כף צ'ילי מתוק

כף חומץ בלסמי

1 כף שמן זית

1 כף דבש או סילאן

1 שן שום כתושה

פלפל שחור

 

 

אופן ההכנה-

לערבב בקערה את כל חומרי המרינדה ולהכניס את רצועות חזה העוף להשריה של כשעה לפחות.

 

אוהבים לבשל? הגיע הזמן להגשים את החלום למטבח מעוצב ומאובזר. עיצוב וייצור מטבחים בהתאמה אישית. לפרטים נוספים הכניסו שם ומספר טלפון:

 

במחבת טפלון לשמן מעט תרסיס שמן או כפית שמן זית ולטגן את רצועות העוף 2-3 דקות

והמנה מוכנה בתאבון .

 

הצעת הגשה לצד אורז בסמטי צהוב טעים וריחני

 

 

כנסו לכל מתכוני הלייט שלי 

תגובות

תגובות