מתכון מדוייק לבראוניז אליפות Brownies

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

בראוניז אהובים על הילדים והמבוגרים כאחד .

אני כמעט כל שבוע מכינה תבנית בראוניז במוצ"ש לחייל שלי לצבא.

חותכת לקוביות ומסדרת בקופסה. החברה בצבא לא מוותרים על הבראוניז כל שבוע.

השבוע במוצ"ש צילמתי ממש לפני שהכנסתי לקופסה והנה התמונות והמתכון.

המתכון הקלאסי לבראוניז והוא ממש קל להכנה – רק צריך לעקוב אחרי ההוראות המדוייקות ויצאו לכם בראוניז – רכים, נמסים בפה ושוקולדיים.

במיוחד להקפיד על זמן האפייה – את הבראוניז אופים ממש מעט זמן – לא לשכוח בתנור !!!

מה מכינים ? תבנית מלבנית 18/28 מרופדת בנייר אפייה

מתכון למתחילים

קערה אחת ומטרפה

5 דקות עבודה .

אפשר להכין חלבי עם חמאה או פרווה עם נטורינה.

 

המצרכים –

200 גר'  חמאה/נטורינהלפרווה

3 ביצים

3/4 כוס סוכר (אוהבים ממש מתוק ? תוסיפו עוד )

שקית סוכר וניל

קורט מלח

300 גר' שוקולד מריר

כוס קמח

אופן ההכנה –

  • כוס מדידה אוניברסלית

מחממים תנור על 180 מעלות

  • מנחים את השוקולד בקערה ומכניסים למיקרו בפולסים עד שהשוקולדים נמסים.
  • מכניסים את החמאה לשוקולד ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
  • מוסיפים לקערה גם את הסוכר,מלח והוניל ובוחשים היטב עם המטרפה.
  • משלבים גם את הביצים.
  • מנפים קמח ומערבבים היטב לתערובת אחידה וחלקה.
  • לתערובת אפשר לשלב חופן אגוזי מלך גרוסים
  • מעבירים לתבנית ומשטחים עם הכף.
  • מכניסים לאפייה של 20-25 דקות (תלוי בתנור ) לא יותר !!!

לאחר שהעוגה התקררה חותכים לקוביות – מאחסנים בקופסה אטומה.

 

מתכונים לעוגות בחושות

מבחר ענק של מתכונים לארוחות השבת 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

ווטסאפ גם כאן 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 מתנות קטנות האינסטגרם 

נכנסים ועושים Follow לעמוד !

תגובות

תגובות