מתכון לסופלה גבינה בבצק פילו – תענוג צרוף

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

השבוע פינקתי את המשפחה בסופלה גבינה בפילו .

יצא פשוט משגע וכל כך טעים ששיתפתי מיד את העוקבים אצלי באינסטוש.

העלתי סירטון הכנה קצר ונרשמה ממש התלהבות גדולה ובקשה למתכון מסודר יותר.

אז הנה הגיע גם מתכון

למי שעדיין לא עוקב אחרי – הזדמנות לפתוח עמוד באינסטוש ולעקוב כאן 

את העוגה מומלץ לאכול חמימה – כי אנחנו עכשיו בחורף וזה תענוג .

תמיד אפשר להכניס לקירור והיא נהדרת גם קרה.

מכינים תבנית 24 קפיצית מרופדת בניר אפיה ומשומן בחמאה.

לפני שמתחילים חשוב מאוד  – נכנסים לעמוד שלי באינסטגרם ולוחצים על Follow

המצרכים-

8-10 עלי פילו שמרית מצונן במקרר- הבצק הטוב ביותר בשוק

(עם מה שנשאר מהחבילה תוכלו להכין עוגיות טחינה בפילו כאן מתכון)

50 גרם חמאה מומסת

לתערובת הגבינה

500 גר’ גבינה לבנה

גביע שמנת חמוצה 200 מ”ל

3/4 כוס סוכר

כפית מחית וניל או 2 שקיות סוכר וניל

גרידה מלימון או תפוז

4 ביצים מופרדות

1/4 כוס סולת

אופן ההכנה –

להניח את הגבינות והשמנת כמה שעות על מסננת להגיר את הנוזלים.

הכנת העוגה – מוציאים עלה ומורחים במעט חמאה מניחים כך שכבות של עלים  אחד מעל השני

מומלץ למרוח את השכבות על משטח העבודה ואז להעביר יחד לתבנית

להדק היטב לתבנית. ולהשאיר הקצוות מעל התבנית

מכניסים לאפייה קצרה של כ- רבע שעה עד 20 דקות עד שרואים שהבצק הזהיב היטב.

מוציאים לקירור.

בזמן הזה מכינים את תערובת העוגה.

מקציפים במיקסר את החלבונים עם הסוכר.

מערבבים היטב גבינות ,חלמונים,וניל גרידה מתפוז וסולת.

משלבים את שתי התערובות .עבירים את תערובת הגבינה לתוך בצק הפילו.

מחזירים לאפייה של כשעה על 150 מעלות.

עוגה וואוו – נהדרת

בוזקים אבקת סוכר ומגישים

קראנץ פילו מטורף עם רכות ואווריריות של עוגת גבינה נהדרת.

לחצו כאן לסירטון הכנה 

מתכון לסופלה גבינה בבצק פילו – תענוג צרוף

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 מתנות קטנות האינסטגרם 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments