מתכון לנאגטס עוף בתנור רך ועסיסי – מהיר טעים ובלי כמויות של שמן !

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

נאגטס מנתח עוף בתנור יוצא מצויין .

אני בכלל הפסקתי לטגן שניצלים ונאגטס ואפילו לביבות .

כמעט ולא מטגנת – גם כי זה לא בריא ומלא בשמן , וגם אפייה של שניצלים וכל השאר היא הרבה יותר מהירה וקלה.

ללא לכלוך מיותר , מקצר את הזמן והתוצאה מצוינת .

מה שרק צריך להקפיד – מאוד חשוב להצלחה!

הנאגטס שלי מורכבים מחתיכות שלמות של חזה עוף – לא מעוף טחון .

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

  • טמפרטורה של התנור – גבוהה מאוד
  • זמן קצר של אפייה
  •  הכנה ממש בסמוך להגשה

המצרכים –

קילו פילה עוף או חזה עוף חתוך לקוביות גדולות

כף מיץ לימון טרי

מעט מלח ,פלפל

כפית דבש

כף קורנפלור

לטמפורה –

חצי כוס קמח

כפית אבקת אפייה

כף קורנפלור

ביצה

חצי כפית מלח

מעט פלפל שחור

כפית חרדל

כף מיונז (או שמן זית )

חצי כפית שום גבישי

חצי כפית פפריקה

כחצי כוס מים

אופן ההכנה –

את חזה העוף החתוך מערבבים עם מיץ לימון ,דבש ומעט מלח ופלפל.

הדבש והלימון מרככים את העוף.

בינתיים מכינים את הטמפורה .

טורפים את כל המרכיבים עם התבלינים את המים מוסיפים בהדרגה ,

ומערבבים לתערובת אחידה במרקם של טחינה מאוד סמיכה.

מכניסים את קוביות חזה העוף לתוך הטמפורה.

מכינים תבנית גדולה עם נייר אפייה משומן בשמן זית.

מניחים את קוביות חזה העוף על הנייר .

מתיזים שמן זית גם מעל .

את התנור מחממים מראש על  240 מעלות.

מכניסים את התבנית לאפייה של כ 8- 10 דקות – לא יותר.

תלוי בתנור אם חזק יספיקו גם 8 דקות.

(אפשר להוציא קובייה אחת ולבדוק אם היא מוכנה)

מוציאים ומגישים מיד לשולחן.

אפשר להכין את התבנית לפני האפייה וכמה דקות לפני שמתיישבים לאכול ,

מכניסים את התבנית לאפייה .

 מתנות קטנות האינסטגרם 

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

חזרה לדף הראשי 

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments