עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
טבעות בצל מטוגנות בטמפורה זה מעדן אמיתי – אין אחד שלא אוהב.
אצלנו שמכינים ארוחת המבורגר הן מלוות תמיד את הארוחה ביחד עם הצ’יפס וכל שאר התוספות.
טבעות נהדרות שמכינים ממש במהירות ,
עטופות בטמפורה נהדרת והיא ללא ביצים או פירורי לחם.
טבעוני לחלוטין !
צלחת מהממת שאי אפשר לעמוד בפניה – זה פשוט פצצה !
לפני שמתחילה הארוחה היא מתחסלת
אז כדי מראש להכין כמות גדולה
איך מכינים טבעות בצל שוות וטעימות בכמה דקות הכנה ?
המצרכים –
3-4 בצלים גדולים
3/4 כוס קמח
1/4 כוס קורנפלור
כ- כוס או טיפה יותר נוזלים (או סודה או בירה )
אם אין לכם אפשר עם מים רגילים וחצי כפית סודה לשתייה
מלח , פלפל שחור
חצי כפית אבקת שום
חצי כפית פפריקה
אופן ההכנה –
- מקלפים את הבצלים וחותכים לפרוסות בעובי חצי ס”מ
- מפרידים את הבצל לפלחים ומפזרים ממש מעט מלח.
- מערבבים את חומרי בלילת הטמפורה עד לקבלת עיסה זהה לטחינה סמיכה, תוסיפו נוזלים או קמח אם צריך לקבלת בלילה של טחינה סמיכה.
- מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק
- טובלים את פרוסות הבצלים בטמפורה ומעבירים לשמן לטיגון של 1-2 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
- מוציאים על נייר סופג ומגישים.
מתכון לטבעות בצל בטמפורה הכי טעים שיש
מתכונים לכל התוספות הטעימות שמלוות את הארוחות שלנו !
לקבלת מתכונים ישירות לנייד – מצטרפים לקבוצת הווטסאפ שלי כאן
מתכונים מהירים וקלים זה כאן
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
לדעתי יש פה טעות במתכון. הוא יוצא נוזלי בטירוף, הייתי צריכה להוסיף כמויות של קמח וקורנפלור כדי שייתפס על הבצל
צודקת גם לי לא תפס ובדרכ המתכונים פה טובים. חבל
צריך פשוט להוסיף קצת קמח וכתבתי כדי לקבל בלילה בדומה לטחינה סמיכה !
כל סוג של קמח סופח אחרת את הנוזלים לכן גם כתבתי במתכון שצריך להגיע לבלילה של טחינה סמיכה אז מוסיפים קצת קמח