מתכון לחם בירה מהיר מקמח כוסמין

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

מתכון לחם בירה מהיר הכנה מקמח כוסמין

קורה לכם פתאום שנשארתם בלי לחם לארוחת ערב?

זה מה שקרה לי השבוע .

לא נשאר פירור לחם לא בפריזר ולא המחמצת .

אבל יש לי במזווה בירה לבנה .

כבר שנים שלא הכנתי לחם בירה .

אז לפעמים חוזרים למתכונים של פעם זה אחד המתכונים השווים.

בלי שמרים , בלי לחכות , בלי התפחות !

את הקמח החלפתי בחלקו הגדול לקמח כוסמין מלא.

3 מצרכים ויש לכם לחם תוך שעה

מה צריך להכנת לחם בירה מקמח כוסמין ?

בקבוק בירה קטן 330 מ”ל

240 גר’ קמח כוסמין מלא

110 גר’ קמח לבן

כפית מלח

שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה –

  • מניחים את הקמחים בקערה ומערבבים עם אבקת האפייה
  • משלבים את הבירה לתוך התערובת ומערבבים היטב –
  • אפשר ללוש מעט עם הידיים לבצק לקבלת בצק רך מעט דביק (אם חסר תוסיפו קצת מים )
  • מעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
  • מכניסים לתנור 200 מעלות כחצי שעה
  • מוציאים את הלחם מהתבנית ונותנים עוד 5 דקות אפייה ללא הנייר על הרשת של התנור.
  • חותכים רק לאחר קירור.

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 מתנות קטנות האינסטגרם 

נכנסים ועושים Follow לעמוד !

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים  והתמונות המצולמות באתר,

הן קניינה הבלעדי של “מתנות קטנות” בלוג אוכל.

מוגנות ע”י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments