עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
מתכון ללאפות בייתיות כל כך פשוט וקל להכנה .
וכמה כיף לאכול לאפות חמות וטריות , עם שווארמה בייתית או בארוחות מנגל !
המצרכים – 20 לאפות
קילו קמח
כף שמרים יבשים
כף סוכר
כף מלח
כ – 2 וחצי כוסות מים.
איך מכינים לאפות בייתיות?
מניחים את כל המצרכים בקערת המיקסר ולשים כ- 2-3 דקות עד לקבלת בצק אחיד מעט דביק.
אם יש צורך בעוד מים מוסיפים.
מכסים במגבת ומניחים למנוחה כרבע שעה.
מחלקים ל- 20 כדורים .
מכסים אותם במגבת.
מחממים מחבת כבדה על אש גבוהה.
פותחים כל כדור על משטח מקומח ומרדדים לעלה דק מאוד.
מניחים את הבצק המרודד במחבת. דקה וחצי בערך מכל צד או עד שרואים שהלאפה משחימה מעט .
מכסים במגבת את הלאפות המוכנות.
מכינים חומוס או שווארמה, קצת סלטים וצ’יפס ונהנים מלאפה בייתית מושלמת !
שווה את המאמץ !
תכינו ליום העצמאות ותפתיעו את האורחים !
מתכון מושלם לחומוס בייתי
מתכונים ליום העצמאות
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
וגם מוזמנים ל – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני
דף האינסטגרם הטעים שלי – מתנות קטנות האינסטגרם
חזרה לדף הראשי !
Subscribe
Login
0 Comments