שווארמה מתכון – איך מכינים שווארמה בייתית ? מתכון לשווארמה כמו בשווארמיות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

מתכון לשווארמה בייתית כמו שמכינים בשווארמיות.

כל הסודות להכנה של המאכל הכי טעים בעולם !

אצלנו בבית כמעט כל שבוע פותחים שולחן עם שווארמה בייתית ,סלטים ולאפות טריות.

לא תאמינו כמה פשוט וקל להכנה.

מתאים גם ליום העצמאות – כי אין מנה בשרית יותר ישראלית משווארמה !

אני מכינה את השווארמה שלי מבשר פרגית עוף.

הכי פשוט הכי טעים !

מה צריך עוד?  – תערובת תבלינים טובה וכמובן שומן כבש – חובה  לטעם מושלם !

 

ישנן אין-סוף סוגי בשר שאפשר להכין איתם שווארמה:  בשר שווארמה הודו, פרגית עוף , בשר בקר חלקים רכים וכמובן בשר טלה .

המצרכים ל- 3-4 מנות

קילו פרגיות עוף

50 גר' שומן כבש חתוך דק

כפית גדושה תבלין בהרט לקציצות

כפית גדושה תבלין חוואיג' למרק

פלפל שחור

מעט מלח

 

איך מכינים שווארמה בבית ?

 

 

מנקים היטב את חתיכות הפרגיות משומן .

משאירים את החתיכות שלמות.

מתבלים בתבלינים ומשאירים כחצי שעה לספיגת הטעמים.

מכינים את כל התוספות שימתינו כבר על השולחן – סלט ערבי קצוץ,

פיתות או לאפות טריות   , טחינה , חומוס, חמוצים , צ'יפס ובקיצור- כל מה שאוהבים לאכול עם שווארמה .

מחממים מחבת טפלון (אפשר גם על פלנצ'ה ) כבדה על אש גבוהה עם חתיכות שומן הכבש.

צולים את חתיכות הפרגית השלמות כ 2-3 דקות מכל צד.

מוציאים לקרש חיתוך.

פורסים לפרוסות דקות דקות כמו של שווארמה.

מחזירים למחבת לעוד 1-2 דקות עד שהבשר נצלה היטב.,אך לא מתייבש!

מעבירים מיד לפיתה או לאפה חמה ונהנים מכל ביס !

האוכל הכי טעים בעולם !

וכמה פשוט כבר אמרנו …

בשבילי עם טחינה וסלט זה מספיק !

שווארמה אמיתית בייתית מתכון מנצח וקל להכנה !

מתכון לשווארמה כמו בשווארמיות

 

מתכונים ליום העצמאות 

כאן מתכון ללאפות שמכינים בבית בקלי קלות 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

דף האינסטגרם הטעים שלי –  מתנות קטנות האינסטגרם 

 

חזרה לדף הראשי !

 

תגובות

תגובות