הכנתי בסופשבוע משולשי בורקס תרד נפלאים.
המון מלית של תרד בתוספת גבינות בתוך בצק עלים דק דק מגולגל לצורת משולש בדומה למה שמוכרים במאפיות, אבל הרבה יותר טעים .
ממש קל להכנה ושווה כל ביס
רדדתי את הבצק דק דק ואז הכנתי את המשולשים במילוי תרד וטבלתי בהמון שומשום סביב.
אופן ההכנה מצורף בסרטון למטה
המצרכים-
בצק עלים שמרית (300 גרם)
חבילה של עלי תרד טרי (200-250 גר’)
150 גרם גבינה צפתית מפוררת.
100 גרם גבינה צהובה מגורדת (גאודה קצקבל או רגילה)
2 כפות קוטג’
ביצה
לציפוי
ביצה טרופה
קערה עם שומשום
לפני שמתחילים – מצטרפים עכשיו לעמוד שלי באינסטגרם – שם תוכלו לראות סירטון הכנה מדוייק
אופן ההכנה –
מכינים את המלוי-
חולטים את התרד במיקרו 2-3 דקות.
קסוחטים מעט וקוצצים היטב.
מערבבים עם הגבינות והביצה.
מוציאים את הבצק ומרדדים אותו לעובי ממש ממש דק כשמשאירים את צורתו המלבנית.
חותכים ל- 8 רצועות שוות
מניחים בקצה כף מלאה במילוי ומגלגלים לצורת משולש.
טובלים את כל המשולשים הממולאים בביצה ואז בשומשום
מניחים על נייר אפייה בתבנית.
מכניסים לאפייה של כחצי שעה 180 מעלות .
מגישים חם חם זה נהדר
רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
ווטסאפ גם כאן
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !