משולשי תרד בבצק עלים בורקס נפלא ומלא בתרד

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

הכנתי בסופשבוע משולשי בורקס תרד נפלאים.

המון מלית של תרד בתוספת גבינות בתוך בצק עלים דק דק מגולגל לצורת משולש בדומה למה שמוכרים במאפיות, אבל הרבה יותר טעים .

ממש קל להכנה ושווה כל ביס

רדדתי את הבצק דק דק ואז הכנתי את המשולשים במילוי תרד וטבלתי בהמון שומשום סביב.

אופן ההכנה מצורף בסרטון למטה

המצרכים-

בצק עלים שמרית (300 גרם)

חבילה של עלי תרד טרי (200-250 גר’)

150 גרם גבינה צפתית מפוררת.

100 גרם גבינה צהובה מגורדת (גאודה קצקבל או רגילה)

2 כפות קוטג’

ביצה

לציפוי

ביצה טרופה

קערה עם שומשום

 

לפני שמתחילים – מצטרפים עכשיו לעמוד שלי באינסטגרם – שם תוכלו לראות סירטון הכנה מדוייק

 

אופן ההכנה –

מכינים את המלוי-

חולטים את התרד במיקרו 2-3 דקות.

קסוחטים מעט וקוצצים היטב.

מערבבים עם הגבינות והביצה.

מוציאים את הבצק ומרדדים אותו לעובי ממש ממש דק כשמשאירים את צורתו המלבנית.

חותכים ל- 8 רצועות שוות

מניחים בקצה כף מלאה במילוי ומגלגלים לצורת משולש.

טובלים את כל המשולשים הממולאים בביצה ואז בשומשום

מניחים על נייר אפייה בתבנית.

מכניסים לאפייה של כחצי שעה 180 מעלות .

מגישים חם חם זה נהדר

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי 

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments