מרק עדשים כתומות בשילוב ירקות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

מרק עדשים כתומות ושלל ירקות 

עונת החורף  היא עונת המרקים,   איןאוכל מנחם יותר מצלחת מרק.

מאוד קל  להכנה,  טעים ומשביע  ואפשר להספיק להעמיד סיר לפני  שיוצאים לעבודה ,

המרק מזין, טעים וגם דל קלוריות.

מה צריך להכנת מרק עדשים כתומות ? 

המצרכים-

צרכים לבסיס המרק-

1 גזר קוביות

1 בצל קצוץ

1 תפוח אדמה קטן

בטטה  קוביות

קישוא חתוך לקוביות

עגבניה בשלה חתוכה

ענף סלרי  פרוס

1 שן שום חתוכה

2-3 ענפי שמיר קצוצים

1/2 כוס עדשים  כתומים 

איך מכינים מרק עדשים כתומות ?

קל ופשוט להכנה

אופן ההכנה-

בסיר עמוק לטגן בחצי כפית שמן  את הבצל הקצוץ  כדקה שתיים, להוסיף את הסלרי השמיר והשום.

לאחר טיגון קל לשלב את הירקות לאדות כ2-3 דקות

להוסיף ליטר וחצי מים ואת העדשים השטופות.

לאחר רתיחה להעביר לאש נמוכה ולבשל כ-40 דקות. לתבל  במלח פלפל מעט כמון ומעט חוויאג למרק (לא חובה)

אפשר לטחון את המרק למחית , אצלי אוהבים “להרגיש את הירקות”.

טוחנת חלק מהירקות.

תכינו זה נפלא !

מרק עדשים כתומות מושלם !

 

כאן מבחר מתכונים טבעוניים 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

 

כנסו לכל מתכוני המרקים שלי 

 

מתכוני לייט 

חזרה לדף הראשי !

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments