מרק כרובית ועדשים שחורות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

מרק כרובית ועדשים שחורות – שילוב טעים בין מרק כרובית קרמי

לעדשים שחורות מתובלות .

מרק מחמם וטעים וגם נראה יפה ומיוחד

מכינים מרק כרובית קרמי (בלי טיפת קרם…)

מכינים תערובת של עדשים שחורות עם בצל מטוגן ותבלינים כמו למג’דרה.

בהגשה מוזגים מהמרק ומתבלים בתערובת העדשים –  מושלם וטעים.

יש לכם אינסטגרם ?

בואו – אל תפספסו את העמוד הטעים שלי באיסטגרם !

מצטרפים עכשיו לעמוד האינסטגרם שלי כאן 

המצרכים – להכנת המרק

1 בצל קצוץ

כ – 20 ס”מ כרשה קצוצה

1 תפוח אדמה בינוני חתוך  לקוביות

1 כרובית בינונית חתוכה לפרחים

1/2 כפית בזילקום יבש

1/4 כפית טימין או אורגנו יבש

מלח, פלפל שחור

ענף סלרי פרוס

חופן שמיר

לתערובת העדשים

1/4 כוס עדשים שחורות

בצל קטן

מלח, פלפל ומעט כמון

אופן ההכנה –

  • סיר עמוק מטגנים את הבצל והכרשה בכף שמן עד הזהבה.
  • מוסיפים את תפוח האדמה הכרובית ועשבי התיבול.
  • מוסיפים מים רותחים עד ל- 3 ס”מ כיסוי מעל הירקות.
  • מתבלים במלח, פלפל שחור ובתבלינים.
  • מעבירים לאש נמוכה ולבישול של כחצי שעה.
  • שומרים בצד כמה פרחי כרובית שלמים .
  • טוחנים את המרק לתערובת חלקה.
  • משלבים חזרה את פרחי הכרובית

הכנת תערובת העדשים –

  • משרים את העדשים כשעה
  • מבשלים אותם במים עד לריכוך – מסננים מהנוזלים.
  • מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד להזהבה ומשלבים את העדשים. מתבלים בתבלינים.
  • ממשיכים לטגן עוד כ – 2 דקות ומכבים את האש התערובת מוכנה להגשה

להגשה מוזגים מהמרק ומעליו מפזרים כף או יותר מתערובת העדשים

מרק כרובית ועדשים שחורות בהחלט שווה וטעים רוצו להכין !

כאן תוכלו למצוא המון מתכונים למרקים שווים 

מבחר ענק של מתכונים והכל צמחוני !

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

חזרה לדף הראשי !

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments