עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
הכנתי מרק טעים ומחמם לגשם שהגיע .
עונת המרקים כבר כאן וממש מתאים לפתוח את העונה עם המרק הזה שהוא פשוט וטעים .
אני אוהבת להגיש אותו עם ארז לבן ,אבל אפשר עם כל תוספת או ככה פשוט לבד
עם לחם טוב.
המצרכים-
כוס אפונה יבשה
בצל קצוץ
שן שום
2 ענפים של סלרי פרסים
חופן שמיר
2 גזרים
מלח פלפל שחור
אופן ההכנה –
משרים את האפונה במים כחצי שעה או שעה.
בסיר מטגנים את הבצל להזהבה .
מוסיפים את השום, הסלרי הקצוץ ואת השמיר.
מוסיפים את הגזר חתוך לקוביות.
מתבלים במלח ופלפל שחור ומוסיפים מים ואת האפונה.
לאחר שהמרק רותח , מורידים את האש לנמוכה ומבשלים שעה.
מעבירים חלק מהמרק לבלנדר מוט וטוחנים למחית.
מחזירים לסיר וטועמים ומתקנים את התיבול.
מרק נפלא וטעים .
כאן – מתכונים לארוחות השבת
מתכונים למרקים נוספים
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
ניתן להקפאה?