
מקלות מתוקים עם אבקת שוקו וסוכר ,עוגיות קרנצ’יות מעולות לפינוק עם הקפה.
השבוע הגיעו אלי הנכדים לביקור של כמה שעות.
חלק מהכיף אלה סדנאות המטבח של סבתוש.
מה הכי קל ? להכין עוגיות.
חוברת מתכוני עוגיות
הוצאתי בצק פריך מהמקרר , ערבבתי קצת סוכר עם אבקת שוקולית.
והכינונו עוגיות בצורת מקלות מסולסלים- שאת הסילסול הכנתי בעזרת שיפוד עץ.
ממש קל להכנה ,כנסו למטה לסרטון
המצרכים –
בצק פריך שמרית
3 כפות סוכר
כף שוקולית
אפשר גם מעט קינמון
ההכנה –
מערבבים סוכר ושוקולית
פותחים את הבצק ומפזרים את הסוכר עם השוקו מעל הבצק משני הצדדים .
מהדקים מעט עם מערוך .
חותכים את הבצק לאורך לרצועות דקות כס”מ בערך.
ואז לחתוך באמצע.
מכל רצועה מכינים עוגיית מקל מלופפת.
אפשר לסובב עם היד כמו בורג.
או בעזרת שיפוד , פשוט ללפף את הרצועה סביב השיפוד ואז להוציא ולהניח בתבנית.
אפייה של כ – 15 דקות 170 מעלות.
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי –מתכונים ישירות לנייד !
ווטסאפ גם כאן
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !