מוקפץ פרגיות אסייתי – אין אחד שלא אוהב

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

בסופשבוע האחרון הכנתי פרגיות בטעם אסייתי .

ממש בקלות ובמהירות הקפצתי, מנה שווה שכולם פשוט אוהבים.

הגשתי כמה מנות על השולחן אבל המנה הזו התחסלה במהירות וכולם שיבחו אותה.

כמה שזה טעים !

מה שהכי מצחיק זה הקלות של המנה , ממש בלי להשקיע יוצאת מנה בשרית מושלמת !

תוך רבע שעה יש לכם ארוחה מוכנה של מסעדות- מתכון מהיר וקל

המצרכים-

כ- קילו פרגיות טרי

לרוטב

2 כפות סויה

2 כפות רוטב טריאקי

כף חומץ אורז/לימון

2 כפות רוטב צ’ילי מתוק- אפשר מעט חריף

2 כפות דבש/סילאן

פלפל שחור גרוס

כף גדושה קורנפלור

כפית אבקת שום או שום כתוש

להגשה –

חופן שומשום

בצל ירוק פרוס דק

אופן ההכנה –

  • מנקים היטב את הפרגיות וחותכים לקוביות גדולות או פרוסות.
  • מערבבים את כל הרטבים,תבלינים והקורנפלור עם קוביות הפרגיות.
  • מחממים 3-4 כפות שמן זית במחבת כבדה וגדולה – אש גבוהה !
  • מעבירים את הפרגיות לטיגון משני הצדדים – מכל צד 2-3 דקות או יותר.
  • עד שרואים שהבשר עשוי היטב. אני גם סוגרת עם מכסה לאיזה דקה כדי להיות בטוחה שהכל מטוגן ומבושל היטב.
  • לאחר שרואים שיש צליה טובה של הבשר אפשר להגיש.
  • מפזרים שומשום בנדיבות ומעליו בצל ירוק קצוץ ומגישים
  • מושלם עם אורז לבן או בתוך פיתה 🙂

מוקפץ פרגיות אסייתי – אין אחד שלא אוהב

למי שיש אינסטגרם יכול ללחוץ כאן ולהצטרף אלי לעמוד – מתנות קטנות גם באינסטגרם 

מבחר ענק של מתכונים והצעות לארוחות השבת 

לוחצים כאן ומגלגלים 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

*את המתכון אפשר להפוך ללייט ומתאים כמעט לכל דיאטה – נקו את הפרגית היטב משומן או השתמשו בחזה עוף במקום פרגית, תורידו את כמות הרטבים בחצי וגם את השמן .

  • ניתן גם לשפד את הפרגיות ולשים על האש או על פלנצ’ה
Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments