מג’דרה של מסעדות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

מג’דרה מבורגול ועדשים שחורות ממש כמו במסעדות .

אחת הצלחות הכי מנחמות שיש.

ממש קל להכנה

ואם עוקבים אחרי ההוראות המדויקות יוצאת מג’דרה אליפות !

המג’דרה מורכבת מ- 3 מצרכים – בורגול עבה, בצל ועדשים שחורות

את הבורגול הגס תוכלו להחליף באורז יסמין או בסמטי .

המצרכים –

כוס בורגול גס

חצי כוס עדשים שחורות

2 בצלים קצוצים דק

מלח,

פלפל שחור

כפית כמון

אופן הכנה –

  • משרים את העדשים והבורגול כל אחד בקערה נפרדת, לפחות שעה בקערה עם מים
  • מחממים מים עם מעט מלח בסיר גדול ומבשלים תחילה את הבורגול כ- 8-10 דקות עד שהוא מתרכך, 2 דקות אחרונות בישול מכניסים גם את העדשים.
  • מסננים היטב ושוטפים במי ברז.
  • מטגנים ב3-4 כפות שמן זית או רגיל את הבצל הקצוץ עד שהוא מזהיב היטב.
  • שמים גם את התבלינים לבצל המטוגן.
  • מעבירים את הבורגול והעדשים שבישלנו לתוך המחבת ומערבבים היטב עוד כדקה.
  • מורידים מהאש ומגישים.
  • נפלא – ממש מג’דרה כמו שמגישים במסעדת מזרחיות ואף יותר טובה כי מכינים בבית !

 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 מתנות קטנות האינסטגרם 

נכנסים ועושים Follow לעמוד !

Subscribe
Notify of
1 תגובה
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
רינת
1 year ago

האם מתאים להוסיף לתבשיל שמיר ?