עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
מג’דרה מבורגול ועדשים שחורות ממש כמו במסעדות .
אחת הצלחות הכי מנחמות שיש.
ממש קל להכנה
ואם עוקבים אחרי ההוראות המדויקות יוצאת מג’דרה אליפות !
המג’דרה מורכבת מ- 3 מצרכים – בורגול עבה, בצל ועדשים שחורות
את הבורגול הגס תוכלו להחליף באורז יסמין או בסמטי .
המצרכים –
כוס בורגול גס
חצי כוס עדשים שחורות
2 בצלים קצוצים דק
מלח,
פלפל שחור
כפית כמון
אופן הכנה –
- משרים את העדשים והבורגול כל אחד בקערה נפרדת, לפחות שעה בקערה עם מים
- מחממים מים עם מעט מלח בסיר גדול ומבשלים תחילה את הבורגול כ- 8-10 דקות עד שהוא מתרכך, 2 דקות אחרונות בישול מכניסים גם את העדשים.
- מסננים היטב ושוטפים במי ברז.
- מטגנים ב3-4 כפות שמן זית או רגיל את הבצל הקצוץ עד שהוא מזהיב היטב.
- שמים גם את התבלינים לבצל המטוגן.
- מעבירים את הבורגול והעדשים שבישלנו לתוך המחבת ומערבבים היטב עוד כדקה.
- מורידים מהאש ומגישים.
- נפלא – ממש מג’דרה כמו שמגישים במסעדת מזרחיות ואף יותר טובה כי מכינים בבית !
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
האם מתאים להוסיף לתבשיל שמיר ?