מאפה בורקס לשבת -מנגולד כרישה וגבינת עיזים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

מאפה של בצק עלים במלית נהדרת של מנגולד וכרישה בשילוב גבינת עיזים.

מאפה מושלם לאירוח ולשבת.

השילוב בין המנגולד והכרישה לגבינת עיזים יוצר טעם נהדר, פשוט מאפה שווה.

מאפה אחד גדול ומשפחתי.

מאפה בורקס לשבת -מנגולד כרישה וגבינת עיזים

המצרכים –

אריזה בצק עלים שמרית

חבילה גדולה עלי מנגולד החלק הירוק

תפוח אדמה קטן מבושל ומרוסק לפירה

חצי כרישה בינונית קצוצה

בצל פרוס דק

כף חמאה

כף קמח

חצי כוס חלב

מעט אגוז מוסקט , מלח פלפל שחור

ביצה

פרוסות דקות של גבינת עיזים בגליל כחצי חבילה

אופן ההכנה –

מחממים תנור על 180 מעלות

  • מטגנים את הבצל והכרישה עד להזהבה עם מעט חמאה
  • משלבים את המנגולד קצוץ לתוך התערובת ומטגנים עוד 2-3 דקות
  • מוסיפים כף קמח ואחר כך את החלב בוחשים מעט לסמיכות.
  • מורידים מהאש ומקררים
  • מוסיפים תבלינים וביצה .
  • פותחים את הבצק על הנייר
  • מניחים את תערובת המנגולד והכרישה במרכז הבצק .
  • מניחים פרוסות גבינת עיזים למעלה וסוגרים את הבצק לכרוכית גדולה. חותכים מעט מלמעלה
  • מורחים ביצה טרופה ומקשטים בשומשום
  • מכניסים לאפייה של כ- 40 דקות או עד שהמאפה מזהיב יפה

מאפה בורקס לשבת -מנגולד כרישה וגבינת עיזים

פשטידות ומלוחים – כל המתכונים 

עוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 מתנות קטנות האינסטגרם 

נכנסים ועושים Follow לעמוד !

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments