לחמניות שומשום מדהימות

במלית של גבינה שנמסה לתוך הבצק – פשוט תענוג

 

תרגום המתכון מהרשת

 

להכנת הבצק –

1 כוס מים

1 כוס חלב

3 כפות  שמן

100 גר’ חמאה מומוסת

2 כפות חומץ

ביצה

כף גדושה סוכר

כפית גדושה מלח

כף שמרים יבשים 10 גר’

5 כוסות קמח ( 700 גר’)

 

למלית- קוביות גבינת צ’דר או מוצרלה או קצ’קבל

הציפוי-

מערבבים בצלחת 2 כפות מולסה/ סילאן עם 6 כפות מים

שומשום קלוי

 

המתכון ל- 12-14 לחמניות – מומלץ להצמיד אותן אחת לשניה !

 

בקערת המיקסר מניחים את מצרכי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

מתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.

יוצרים כדורי בצק משטחים וממלאים בגבינה.

סוגרים טובלים במולסה ואחר כך בשומשום ומניחים בתבנית

מתפיחים כשעה ומכניסים לאפייה כחצי שעה 180 מעלות