לביבות כרובית ומנגולד – לביבות אפויות מופלאות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

לביבות כרובית ומנגולד – לביבות אפויות מופלאות

השבוע הכנתי לביבות מושלמות של כרובית ומנגולד פשוט יצאו מושלמות,

הלביבות הן אפויות – גם חוסך זמן הכנה וגם קלוריות !

ממש קלי קלות להכנה והטעם מופלא !

איך מכינים לביבות כרובית ומנגולד אפויות ?

המצרכים –

כרובית בינונית

חבילה גדולה עלי מנגולד

בצל גדול קצוץ

2 בצלים ירוקים קצוצים

2 ביצים

תפוח אדמה מבושל מגורד

חופן עשבי תיבול ירוקים (אני שמתי בזיליקום ועירית קצוצה)

2 כפות קמח כוסמין / ניתן להחליף בקמח ללא גלוטן

2 כפות פירורי לחם

מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה-

  • מבשלים את הכרובית במי מלח כ- 10 דקות ומסננים
  • קוצצים היטב את החלק הירוק של המנגולד.
  • במחבת רחבה מניחים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל להזהבה קלה
  • משלבים את המנגולד לעוד 1-2 דקות טיגון.
  • מעבירים את הכרובית למעבד מזון וטוחנים מעט בפולסים – לא לטחון לעיסה!
  • מעבירים לקערה את כל המצרכים ומערבבים לתערובת אחידה.
  • משמנים נייר אפייה בשמן זית.
  • יוצרים לביבות בעובי 2 ס"מ
  • מזלפים מעט שמן מעל כל לביבה
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות
  • אפייה של כחצי שעה, או עד שהלביבות משחימות יפה –  באמצע האפיה הופכים את הלביבות .

לביבות כרובית ומנגולד – לביבות אפויות מופלאות

מתכוני הלביבות שלי 

מבחר ענק של מתכונים והכל צמחוני !

 

הכנתם את המתכון? לא לשכוח לצלם ולשתף אותי בתמונות  שלכם! מתייגים אותי באינסטגרם  bake_cook_food

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

חזרה לדף הראשי !

תגובות

תגובות