לביבות בטטה גזר ותרד

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

לביבות בטטה גזר ותרד

לביבות בטטה אפויות כבר יש לי כאן באתר והן מאוד פופולריות וברור לכם שטעימות ממש.

לכל אוהבי הבטטה המתוקה והטעימה הלביבה הבאה ממש שווה

שילוב של 2 כתומים וירוק אחד

לביבה מושלמת ,הכנתי אותן מטוגנות אבל אפשר להכין גם כאפויות.

המטוגנות פשוט יותר טעימות ובחנוכה אני מכינה את המטוגנות.

לביבות בטטה גזר ותרד

המצרכים-

2 בטטות בינוניות מגורדות

גזר גדול מגורד

חבילה תרד או מנגולד החלק הירוק קצוץ דק

בצל גדול קצוץ

בצל ירוק קצוץ

3 ביצים

2 כפות קמח תפוחי אדמה

רבע כוס פירורי לחם/קמח מצה/קמח עדשים

מלח, פלפל שחור

חצי כפית בהרט

אופן ההכנה –

מניחים את כל המצרכים בקערה ומערבבים לתערובת אחידה.

מחממים שמן במחבת שטוחה מטפלון.

יוצרים לביבות שמנמנות ומניחים לטיגן בשמן החם משני הצדדים עד להזהבה יפה

מניחים על נייר סופג ומגישים מיד

לביבה מושלמת, מתקתקה, עשירה וטעימה .

  • אפשר לאפות את הלביבות ואם אתם אופים – את הבצל הקצוץ פשוט תטגנו להזהבה ב- 2 כפות שמן לפני שמכניסים לתערובת.

לביבות בטטה גזר ותרד מופלאות – רוצו להכין !

חג שמח ומואר

מבחר ענק של מתכוני לביבות 

מתכונים לחנוכה כאן 

מבחר ענק של מתכונים והכל צמחוני !

 

הכנתם את המתכון? לא לשכוח לצלם ולשתף אותי בתמונות  שלכם! מתייגים אותי באינסטגרם  bake_cook_food

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

חזרה לדף הראשי !

תגובות

תגובות