הפשטידה שתכינו שוב ושוב – לייט וטעים פשטידת כרובית ללא גלוטן

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

אחרי שזללנו בחג כל כך הרבה קלוריות ופחמימות ,

הגיע הזמן לאיזון … לפחות בהתחלת השבוע..

הכנתי פשטידת כרובית נהדרת – לייט וטעים.

מוצאיה את מה שיש לי במקרר ויוצאה פשטידה מעולה !

המצרכים-

כרובית אחת בינונית כ- 600-700 גר’

בצל גדול קצוץ

שמן זית או חמאה 2-3 כפות

קוטג’ אחת או גבינה לבנה

(במידה ורוצים פרווה תחליפו ב- 3 כפות מיונז – אפשר לייט )

חופן קטן גבינה צהובה -2-3 כפות

4 ביצים

תבלינים –

פלפל שחור

מעט מלח

חצי כפית בזיליקום יבש או עלים טריים קצוצים לפי טעם

בצל ירוק קצוץ

2 כפות קמח שקדים- אפשר קמח אחר ללא גלוטן או רגיל

אופן ההכנה –

מבשלים את הכרובית במים כ- 15 דקות ומסננים.

מקררים טוב וקוצצים עם סכין.

מטגנים את הבצל בשמן זית או החמאה.

לתוך קערה גדולה מערבבים ביצים, גבינות ,בצלים תבלינים וקמח שקדים.

מוסיפים את הכרובית הקצוצה.

מערבבים היטב.

מעבירים לתבנית משומנת אפשר לרפד בנייר אפייה.

20/20 או 15/25

אפייה על 180 עד שהמאפה זהוב לוקח בערך 40-50 דקות.

מחכים שיתקרר לפני שחותכים .

מגישים לשולחן וכולם נהנים

גם אלה שבדיאטה – גם אלה שלא אוכלים גלוטן …

 

 

 

בואו מוזמנים לאינסטגרם שלי

כל מה שצמחוני – מלאא מתכונים 

מתכונים ללא גלוטן 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

Subscribe
Notify of
1 תגובה
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
תמי
6 days ago

אפשר להחליף את הגבינה ביוגורט?