זה בול מתכון שאתם צריכים לחופש הגדול.
הילדים בבית וכל הזמן מחפשים משהו לאכול
רעיון למשהו מהיר ממצרכים שיש בכל בית.
מוצלח מאוד !
את הפשטידה הזו מכינים בקלות
היא טעימה מאוד וחביבה על כולם
רוטב אדום חלבי עם פסטה
אופים בתנור ומגישים
מצוין לארוחות צמחוניות או ארוחות ערב קלילות
רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים
המצרכים-
כ- חצי חבילה של פסטה מבושלת (300 גר’-250 גר’)
2 ביצים
קופסה עגבניות חתוכות דק 400 גר’
בצל קטן
עלי בזיליקום טרי חופן (אם אין אפשר להשתמש ביבש)
2 שיני שום
מעט אורגנו
קופסה קוטג’
כוס חלב
50 גר’ חמאה
30 גר’ פרמז’ן מגורדת (או גבינה צהובה )
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה –
מבשלים את הפסטה במי מלח מסננים ומקררים.
מעבירים לקערה.
טוחנים בבלנדר מוט את קופסת העגבניות חתוכות דק עם שום בצל בזיליקום
לרוטב חלק.
מעבירים לקערה. מוסיפים גם את הביצים והגבינות.
מוסיפים חלב וחמאה מומסת. מערבבים טוב ומתבלים במלח ופלפל .
מעבירים לתבנית בגודל אינגליש קצת גדולה יותר
או תבנית עגולה 24
אופים בתנור כחצי שעה.
בתאבון
טעים טעים וקל להכנה