בוריקיטס מהמטבח הספרדי במילוי הכי מיוחד וטעים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

אוכל מנחם זה בורקס .

אין כמו מאפה קטן מבצק עלים במילוי טעים.

אז תכינו אוכל מנחם כי זה מה שהמשפחה ,חברים או

כל מי שמסביבכם צריך בתקופה כזו קשה וכואבת.

הכנתי בורקיטס קטנים ממולאים במלית מהמטבח הספרדי.

תפוח אדמה פירה משולב עם גבינות .

זה טעים כל כך שמתחסל ממש כמו גרעינים.

 

תוך פחות משעה יש לכם תבנית עם מאפים קטנים ומטריפים, לארוחת ערב

המצרכים-

חבילה בצק עלים שמרית

2 תפוחי אדמה מבושלים

100 גר’ גבינה צפתית או פטה או בולגרית

3 כפות גבינה צהובה/מוצרלה /קצ’קבל – מה שיש בבית

כף גדושה קוטג’

מעט מלח

פלפל שחור גרוס

ביצה (לקשקש – להשאיר חצי למריחה וחצי לשים בתוך התערובת )

שומשום לקישוט

אופן ההכנה –

מבשלים את תפוחי האדמה ולאחר מכן מסננים ומרסקים לפירה חלק.

מוסיפים את הגבינות וחצי ביצה ,פלפל שחור וקורט מלח.

מערבבים לתערובת אחידה.

פותחים את הבצק .

חותכים בעזרת חותכן עיגולים .

מניחים כפית מלאה בצד אחד של העיגול וסוגרים לחצי ומהדקים מעט.

אין צורך להדק הרבה – המלית לא “בורחת”.

אוספים את שאריות הבצק ושוב מרדדים וקורצים עוד עיגולים עד סוף הבצק.

מורחים בביצה ומפזרים שומשום.

אפיה של 180 מעלות כחצי שעה.

זה פשוט מעדן נפלא

 

Subscribe
Notify of
1 תגובה
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
9 months ago

Customers can rely on Elitepipe Plastic Factory’s technical expertise and dedicated customer support to assist them in selecting the most suitable fittings for their specific needs. Elitepipe Plastic Factory