אף פעם לא נמאס – סלט תפוחי אדמה קייצי טעים אש

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

אצלנו אף פעם לא נמאס ותמיד מתקבל באהבה לשולחן – סלט תפוחי אדמה .

בכל טעם ובכל גיוון אנחנו אוהבים אותו.

אני מבשלת תפוחי אדמה וקולפת ואז מחליטה מה להוסיף להם – לפי מה שיש לי במקרר.

תמיד יוצא טעים וכולם אוהבים

הכנתי הפעם סלט עם הרבה שמיר ובצל סגול מוחמץ .

טעים ממש וקצת קשה להפסיק לאכול….

ומי שמחפש מתכונים צמחוניים לימי תשעה באב – זה ממש מושלם

תכינו שוב ושוב

ומה שאני אוהבת בסלט הזה –

שהוא מתאים כמעט לכל ארוחה – בשרית , חלבית , סתם ארוחת ערב או בוהריים.

תלחצו כאן יש עוד מגוון מתכונים לסלטים עם תפוחי אדמה 

המצרכים-

4 תפוחי אדמה בינונים

בצל סגול קטן פרוס דק

מלפפון חמוץ 1-2 עדיף של בית

חופן נדיב עלי שמיר

פלפל שחור גרוס

מעט מלח

כף גדושה מיונז

כפית חרדל גרגירים

מיץ מחצי לימון

עירית קצוצה לקישוט

אופן ההכנה –

מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהם מתרככים.

מעבירים מעל מסננת ומקררים היטב.

פורסים את הבצל הסגול לפרוסות דקות .

מוסיפים מיץ לימון ומעט מלח ומערבבים . מניחים בצד.

קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות.

קוצצים את השמיר ומוסיפים .

מוסיפים מלפפון חמוץ קוביות וגם את הבצל המוחמץ מוסיפים לקערה.

מערבבים את המיונז עם החרדל מלח וקצת מים. מפלפלים עם פלפל שחור גרוס.

מערבבים עם הסלט ומגישים נפלא ,פשוט וטעים !

מתכונים צמחוניים ללא בשר 

מתכונים מהירים וקלים 

מתכונים לארוחות השבת 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי "

 מתנות קטנות האינסטגרם 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments