
עוגיות שוקולד מושלגות זו העוגייה שהכי קל וטעים להכין גם בפסח
הטעם שמתקבל זהה לאלה שלא כשרות לפסח וזו עוגייה נפלאה לחובבי השוקולד .
חוברת – מתכונים לפסח
קלה קלה להכנה
אני לא שמה בתוך התערובת סוכר – לי מספיק הסוכר שיש בשוקולד
במידה ואוהבים מתוק תוסיפו 2 כפות סוכר ולתערובת.
המצרכים –
200 גר’ שוקולד מריר
2 ביצים
30 גר’ חמאה
כף ברנדי
גרידה מתפוז לפי טעם
1/2 כוס אגוזי מלך טחונים
חצי כוס קמח שקדים
1/3 כוס קמח מצות דק או כל קמח ללא גלוטן
כפית אבקת אפייה כשרה לפסח
קורט מלח
צלחת עם כוס סוכר
צלחת עם כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה –
זו העוגייה שממש קל להכין אותה .
ממיסים את השוקולד עם החמאה במיקרו.
מערבבים יחד לתערובת חלקה .
מוסיפים את הביצים זו אחר זו ומערבבים .
מוסיפים את שאר המצרכים בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה.
עוטפים את הקערה ומכניסים לקירור לפחות שעתיים.
התערובת מתייצבת .
יוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ- 2-3- ס”מ
טובלים כל כדור תחילה בסוכר ואחר כך מיד לתוך האבקת סוכר.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה
מכניסים לאפייה 180 מעלות 12-15 דקות.
מוציאים ורק אחרי שהעוגיות מתקררות אפשר לחלץ אותן .
תהנו
כל המתכונים שלי לפסח תוכלו לגלוש כאן
רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים
עוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
Very good https://is.gd/tpjNyL