עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
אטריות עם כרוב – מסוג המאכלים שכמה שהם פשוטים, הם הכי טעימים .
מאכל ילדות שלי ובעצם מאכל שאנחנו בבית אוכלים כמעט בכל שבוע !
מאכל מהמטבח ההונגרי – רומני .
בעבר הייתי מכינה מאטריות מרובעות (של אוסם) ,אבל כבר כמה שנים שאין למצוא אותם על המדפים בסופר.
וככה אני אוהבת, שקצת נשרף למטה 🙂
איך מכינים כרוב עם אטריות ?
מצרכים –
בצל גדול קצוץ
חצי כרוב בינוני פרוס דק
1/2 חבילה איטריות רחבות
מלח, פלפל שחור
כ 2-3 כפות שמן רגיל
אופן ההכנה-
מבשלים את האטריות במים עם מלח כ- 5 דקות ומסננים.
במחבת רחבה (עדיף טפלון) מטגנים את הבצל להזהבה יפה.
מוסיפים את הכרוב החתוך .
מערבבים ומטגנים היטב גם את הכרוב.
מוסיפים את האטריות , מלח, ופלפל בנדיבות.
מכסים עם מכסה ומעבירים לאש נמוכה כ- רבע שעה .
כרוב עם אטריות – אחד המאכלים הכי טעימים שיש !
מבחר מתכונים מהמטבח הרומני
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
וגם מוזמנים ל – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני
באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם
ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !
חזרה לדף הראשי !
Subscribe
Login
0 Comments
Newest