את הפשטידות הקטנות האלה אתם תכינו שוב ושוב כי הם ממש קלות להכנה ונטרפות ממש ישר מהתבנית.
ניתן לשלב בתוך התערובת גבינות ואפשר גם להכין פרווה ממש בקלות.
אפשר להכין גם כפשטידה אחת בתבנית ריבועית 20/20 או פיירקס בינוני
את הברוקולי אפשר להחליף גם בכרובית !
מתאים לארוחה צמחונית – טעים ובריא !
במידה ובא לכם ממש לקצר תהליכים תוכלו להחליף את טיגון הבצל – בחופן גדול של בצל מטוגן מיובש – יש לקנות בכל חנות תבלינים.
בואו להכין פשטידה טעימה וקלה להכנה
המצרכים-
חבילה ברוקולי טרי בערך קילו (כשהברוקולי לא בעונה אפשר בקפוא)
1-2 בצל גדול קצוץ
3 בצלים ירוקים קצוצים
עשבי תיבול אני שמתי בזיליקום קצוץ כמה עלים
אופציה לחלבי- קופסה קוטג’
50 גרם גבינה צהובה מגורדת
חצי כוס שמנת מתוקה/לבישול
- במידה ורוצים פרווה להחליף ב- 3 כפות מיונז
3 כפות גדושות קמח(אפשר כל קמח גם של פסח )
4 ביצים
מלח
פלפל שחור
לפיזור בתבנית – חופן פירורי לחם
אופן ההכנה –
מבשלים את הברוקולי עד לריכוך קל
מטגנים בצל בשמן זית להזהבה
מעבירים לקערה
קוצצים קצת את הברוקולי למעבירים לקערה.
מערבבים את שאר המצרכים לתערובת אחידה וחלקה.
משמנים את התבניות של המאפינס או תבנית אחת ומפזרים פירורי לחם על הקרקעית.
מעבירים את התערובת לתבניות.
מכניסים לאפייה של כחצי שעה או עד שרואים שהמאפים יציבים וזהובים.
מגישים חם זה מושלם.
פשטידת ברוקולי במאפינס – זה פשוט טעים !
מבחר מתכונים לשבת
מתנות קטנות האינסטגרם
רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
ווטסאפ גם כאן
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “