עוגת טורט לימון גבוהה ואוורירית

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגת טורט לימון שהכנתי לשבת יצאה כל כך שווה וטעימה

שאני חייבת לשתף אתכם במתכון

שהוא כה פשוט וקל.

עוגה כייפית עם הקפה או התה פשוט תענוג .

להצלחה של העוגה מומלץ להכין בתבנית עם חור באמצע בעלת שוליים גבוהים.

עוגה נהדרת לשבת

והיא גם פרווה ללא מוצרי חלב 

המצרכים-

6 ביצים
כוס ורבע עד וחצי סוכר
2 שקיות סוכר וניל
מיץ מלימון שלם וגם גרידה מלימון שלם
1/2 כוס מים/מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
כוס ועוד 3/4 קמח תופח (אפשר קמח רגיל עם אבקת אפייה)
(ניתן לשלב חצי כוס קוקוס או שקדים טחונים במקום רבע כוס מהקמח)
קורט של מלח
מכינים תבנית עגולה עם חור משומנת מעט בקרקעית.
אופן ההכנה- 
– מפרידים את הביצים ומעבירים את החלבונים למיקסר להקצפה.
– מקציפים ומוסיפים בהדרגה כוס סוכר ,הקצפה עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
בקערה נוספת טורפים את החלמונים עם הסוכר שנותר ומשלבים את כל שאר המרכיבים מלבד הקמח.
לאחר שהתערובת אחידה מנפים קמח לתוכה ומערבבים היטב.
– משלבים את קצף הביצים בהדרגה ב- 3 פעימות.
– מקפלים בעדינות עד לקבלת בצק אחיד ומרקם חלק.
מעבירים לתבנית.
– מכניסים לאפייה תנור 175 מעלות ל- 40-50 דקות או עד שרואים ובודקים שהעוגה יציבה.

כנסו כאן- מתכונים לכל העוגות שלי 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי 

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 מתנות קטנות האינסטגרם 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments