עוגה קלה ומהירה שאין אחד שלא יאהב אותה
רכה עסיסית ומלאה בטעם
גם מייפל, גם אגוזים עם קינמון וגם שקדים בתערובת העוגה
תענוג של עוגה.
מכינים אותה בדיוק בכמה דקות
קינוח פרווה מתאים תמיד לארוחות השבת , סגרתם את פינת הקינוח בכמה דקות
כמובן שאפשר להכפיל כמות ל-2 עוגות
הכמות לעוגה אחת בתבנית אינגליש סטנדרטית
המצרכים-
2 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס מיץ(שמתי קלמנטינות או תפוז )
חצי כוס שמן
שקית סוכר וניל
קורט מלח
כוס קמח
כפית אבקת אפייה גדושה
חצי כוס קמח שקדים
להכין בקערה
חצי כוס אגוזי מלך גרוסים
כפית קינמון
מייפל
אופן ההכנה –
בוחשים הכל בקערה לפי הסדר עד לקבלת תערובת עוגה חלקה.
מעבירים מחצית לתבנית מפזרים חופן מהאגוזים והקינמון
שוב מעבירים את שאר התערובת ולמעלה את האגוזים עם הקינמון וזילוף של כ- 3 כפות מייפל
מכניסים לתנור 175 מעלות לכ- 40 דקות
עד שרואים יציבות במרכז של העוגה .
מזלפים עוד מייפל למעלה כשהעוגה חמה ויוצאת מהתנור.
עוגה בלי השקעה והיא תמיד כוכבת בשולחן