
עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
סלט כרוב ירוק פשוט אבל ממש טעים .
סלט שתמיד כולם אוהבים מתחסל מהקערה.
הוא מוסיף טעם בכל פיתה עם בשר , או קציצות פלאפל , מתאים לכל ארוחה
בשרית או צמחונית
על האש וארוחות השבת .
כרוב ירוק תמיד זמין בשילוב פטרוזיליה קצוצה ,סלרי וקצת תיבול יוצא מעדן
המצרכים –
חצי כרוב גדול
חצי צרור פטרוזיליה
ענף אחד של סלרי עלים טרי – אפשר גם יותר
מיץ מלימון אחד או יותר לפי טעם
מלח
פלפל שחור
3-4 כפות שמן זית
קורט של סוכר או מעט דבש או סילאן (לא חובה )
אופן ההכנה –
קוצצים את הכרוב דק דק ומעבירים לקערה .
אחר כך קוצצים את עלי הפטרוזיליה ואת הסלרי דק דק.
מוסיפים .
מתבלים בלימון , מלח פלפל, סוכר ושמן.
מערבבים היטב ומגישים .
הסלט אף טעים אם מכינים אותו כמה שעות מראש .
להזמנת סלטים ליום העצמאות וערכת פלאפל ביתי של פעם
לוחצים כאן
מתכונים לסלטים מגוון ענק של מתכונים
רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים
מתנות קטנות האינסטגרם – מוזמנים לעקוב אחרי גם שם !
Subscribe
Login
0 Comments
Newest