עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
סלט טבולה הוא סלט פופולארי וטעים שנמצא תמיד על שולחן הסלטים כמעט בכל אירוע.
אז הכנסתי בו קצת שינויים שלי.
הוספתי לבורגול הדק גם עדשים שחורות ושעועית מש.
את העדשים והשעועית אני משרה במים כמה שעות ,מסננת ומכניסה למקרר.
לאחר השרייה ממש צריכים בישול של כשתי דקות.
בואו להכין סלט בריא וטעים !
המצרכים –
1/2 כוס בורגול דק -גרישה
1/4 כוס שעועית מש מושרית
1/4 כוס עדשים שחורות מושרות
פלפל אדום חתוך לקוביות
חופן נדיב עלי פטרוזיליה קצוצה
5 עלי בזיליקום גדולים קצוצים
חופן של עירית קצוצה
1/2 פלפל ירוק חריף
מיץ לימון
מעט שמן זית
מלח, פלפל
משרים את הבורגול במים ומסננים.
העדשים והשעועית מכניסים לבישול קצקצר של כדקה.
מסננים ומעבירים לקערה.
מערבבים את כל המצרכים כולל התבלינים ועשבי התיבול.
משהים מעט לספיגת הטעמים.
בתאבון !
טעים ובריא
Subscribe
Login
0 Comments
Newest