סופגניות יוגורט מהירות שמכינים ב- 5 דקות עבודה
כשרוצים סופגניות מהירות בחנוכה – אפשר להכין אותן בצ’יק.
סופגניות רכות עם ריח מטריף של קינמון וניחוח של תפוז
הסופגניות הכי מהירות שיש
5 דקות ערבוב ועוד 10 דקות טיגון ויש לכם קערת מיני סופגניות מטריפות !
את הסופגניות מטגנים בחום בינוני עד להשחמה כ – 2-3 דקות תוך כדי שהופכים אותן בשמן החם.
המצרכים –
2 ביצים
גביע יוגורט (200 מ”ל)
כף חמאה מומסת (15 גר’)
1/4 כוס מיץ תפוזים
קורט מלח
סוכר וניל
מעט גרידה מתפוז טרי
1/3 כוס סוכר
מעט קינמון
220 גר’ קמח תופח
אופן ההכנה –
מערבבים את כל המצרכים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר כבד.
השמן לא צריך להיות בחום גבוה מאוד.
את הסופגניות מכניסים בעזרת שתי כפות או כף גלידה או כוס מדידה קטנה,לתוך השמן .
מטגנים כ- 3 דקות עד שהסופגניות משחימות ויפות.
אם אתם רואים בזמן הטיגון שהסופגניות משחימות מהר מידי תורידו את הלהבה.
מכיוון שתערובת הסופגניות היא דלילה הן צריכות יותר זמן טיגון מסופגניה רגילה, כדי שלא יווצר מצב שבפנים תשאר תערובת לא אפוייה.
סופגניות מהירות https://matanot-ktanot.co.il/%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%99%D7%95%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%91-5-%D7%93%D7%A7%D7%95%D7%AA/
פורסם על ידי דפנה אוסטר מיכאל ב- יום ראשון, 15 בדצמבר 2019
מכינים קערה עם חצי כוס סוכר שמערבבים עם כפית קינמון – טובלים את הלביבות ישר לתוך הסוכר ומגישים כשהן טריות וחמות
או מגישים עם ריבת הבית ואבקת סוכר
כל כך טעימות שהכנתי שוב הבוקר ופינקתי את החייל שלי שבא לחופשה עם ריבת שזיפים בייתית, איך טעיםםhttps://bit.ly/2YTwYGy
פורסם על ידי דפנה אוסטר מיכאל ב- יום ראשון, 15 בדצמבר 2019