מתכון לטבעות בצל בטמפורה הכי טעים שיש

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

טבעות בצל מטוגנות בטמפורה זה מעדן אמיתי  – אין אחד שלא אוהב.

אצלנו שמכינים ארוחת המבורגר הן מלוות תמיד את הארוחה  ביחד עם הצ’יפס וכל שאר התוספות.

טבעות נהדרות שמכינים ממש במהירות ,

עטופות בטמפורה נהדרת והיא ללא ביצים או פירורי לחם.

טבעוני לחלוטין !

צלחת מהממת שאי אפשר לעמוד בפניה – זה פשוט פצצה !

לפני שמתחילה הארוחה היא מתחסלת

אז כדי מראש להכין כמות גדולה

איך מכינים טבעות בצל שוות וטעימות בכמה דקות הכנה ?

המצרכים –

3-4 בצלים גדולים

3/4 כוס קמח

1/4 כוס קורנפלור

כ- כוס או טיפה יותר נוזלים (או סודה או בירה )

אם אין לכם אפשר עם מים רגילים וחצי כפית סודה לשתייה

מלח , פלפל שחור

חצי כפית אבקת שום

חצי כפית פפריקה

אופן ההכנה –

  • מקלפים את הבצלים וחותכים לפרוסות בעובי חצי ס”מ
  • מפרידים את הבצל לפלחים ומפזרים ממש מעט מלח.
  • מערבבים את חומרי בלילת הטמפורה עד לקבלת עיסה זהה לטחינה סמיכה, תוסיפו נוזלים או קמח אם צריך לקבלת בלילה של טחינה סמיכה.
  • מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק
  • טובלים את פרוסות הבצלים בטמפורה ומעבירים לשמן לטיגון של 1-2 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
  • מוציאים על נייר סופג ומגישים.

מתכון לטבעות בצל בטמפורה הכי טעים שיש

מתכונים לכל התוספות הטעימות שמלוות את הארוחות שלנו !

 

לקבלת מתכונים ישירות לנייד – מצטרפים לקבוצת הווטסאפ שלי כאן 

מתכונים מהירים וקלים זה כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 מתנות קטנות האינסטגרם 

נכנסים ועושים Follow לעמוד !

Subscribe
Notify of
4 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
שרה
2 years ago

לדעתי יש פה טעות במתכון. הוא יוצא נוזלי בטירוף, הייתי צריכה להוסיף כמויות של קמח וקורנפלור כדי שייתפס על הבצל

רוית
2 years ago
Reply to  שרה

צודקת גם לי לא תפס ובדרכ המתכונים פה טובים. חבל