פרחי כרובית אפויים בתנור קריספים במעטפת פירורי לחם
זה פשוט מעדן.
לא מטוגן וטעים טעים.
הכרובית עכשיו בעונה והיא טרייה וזמינה
כדאי ומומלץ להכין מטעמים.
המעדן כרובית הזה הוא פשוט נהדר ממליצה להכין
תוספת מעולה לכל ארוחה
צמחוני טעים וכייפי וזה לא מטוגן !
מתכון קל ומהיר
התבלינים ששמתי זה המלצה – אפשר להוסיף או להוריד מהתיבול מה שתרצו
כל אחד לפי טעם אישי שלו!
רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים
המצרכים-
כרובית גדולה
מלח
לתערובת ציפוי –
2 ביצים
2 כפות שמן זית
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
(אפשר גם סויה או טריאקי)
כף קטשופ (אפשר מיונז)
מעט מלח
חצי כפית שום גבישי (או שום כתוש )
פלפל שחור בנדיבות
להכין צלחת עם
כ- כוס פירורי לחם + 3 כפות שמן זית
מעט אורגנו או טימין יבש
אופן ההכנה –
מפרידים את הכרובית לפרחים .
מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר גדול .
מכניסים את פרחי הכרובית לבישול של כ- 20 דקות.
מסננים ומקררים מעט.
מערבבים את הביצים עם כל התבלינים והרטבים.
טובלים כל פרח כרובית בתערובת ואחר כך בתערובת פירורי לחם.
מניחים על מגש התנור על גבי נייר אפייה.
מזלפים מעט שמן זית גם מעל.
מכניסים לאפייה בתנור מחומם על 200 מעלות טורבו.
אפייה כחצי שעה או עד שתראו שהכרובית אפויה וקריספית.
מגישים לשולחן .
אי אפשר להפסיק לאכול זה פשוט טעיםםם.
דף הקהילה של הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
מתנות קטנות האינסטגרם – מוזמנים לעקוב אחרי גם שם !
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !