חומוס טרי עם פטריות חמות מנה של מסעדות בקלי קלות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

אני אוהבת חומוס !

בעצם יש מישהו שלא אוהב ?

מעטים האנשים שלא אוהבים את הממרח הכי טעים בעולם.

אני מכינה לא מעט חומוס בבית .

יש לי תמיד בפריזר חומוסים מבושלים שאני מקפיאה גם לבישול וגם לעשיית סלט חומוס.

אבל גם אם אין לכם כאלה בפריזר , את המנה הזו אפשר להכין בקלות.

יש היום להשיג בסופר קופסאות של חומוס מבושל שהוא מיועד להכנת סלט חומוס .

תמיד טוב שיש כזו קופסת שימורים במזווה.

מעל החומוס שמתי פטריות טריות שהקפצתי עם בצל מטוגן .

מגישים חם ונהנים מכל ביס .

רוצים לקבל את המתכונים שלי ישירות לנייד ?

 מצטרפים כאן לקבוצת ווטסאפ 

 

המצרכים –

ככוס חומוס מבושל (או אריזה שימורים חומוס מבושל 

3 כפות מלאות טחינה גולמית 

מים 

מיץ לימון מחצי או יותר לפי טעם 

מלח כחצי כפית 

3 כפות שמן זית 

בצל פרוס דק

סלסלת פטריות טריות 

מלח 

פלפל שחור 

מעט כורכום 

אופן ההכנה –

את החומוס המבושל מעבירים לבלנדר – אפשר גם במוט בלנדר.

כדי שהחומוס יהיה ממש חלק.

מוסיפים מיץ לימון ,מלח וכרבע כוס מים ומתחילים לטחון.

מוסיפים את הטחינה וממשיכים.

במידה וסמיך מוסיפים ממש מעט מים .

מוסיפים גם את השמן.

אם אתם ממש אוהבים תיבול תוכלו להוסיף – שן שום ומעט כמון.

את הבצל מטגנים בשמן זית עד שהוא מזהיב .

מוסיפים את הפטריות החתוכות וממשיכים בטיגון עד שהן מאבדות מהנפח.

מוסיפים תבלינים ומכבים את האש.

מסדרים את החומוס בצלחת הגשה .

מוסיפים מעל החומוס כמות נדיבה של הפטריות החמות עם הבצל.

מקשטים בפטרוזיליה ומגישים.

מנה מעולה ממש תענוג !

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

מתנות קטנות האינסטגרם  – מוזמנים לעקוב אחרי גם שם !

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments