הסלט שלא תפסיקו לאכול – מתכון לסלט כרוב ירוק ואדום ברוטב משגע

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

הסלט שלא תפסיקו לאכול – מתכון לסלט כרוב ירוק ואדום ברוטב משגע

 

סלט שפשוט קשה להפסיק לאכול אותו .

סלט עשיר עם שני סוגי כרוב ,גם ירוק וגם אדום, תוספת של גזר ורוטב משגע עם עשבי תיבול פשוט סלט עשיר ונהדר והוא גם צבעוני ויפייפה

ממש ממליצה להכין לאירוח.

מתאים כמעט לכל ארוחה גם בשרית גם חלבית.

הכנתי אותו למשפחה והוא קצר מחמאות ומאוד אהבו אותו

לכן אני חייבת לשתף את המתכון

המצרכים-

חצי כרוב ירוק

חצי כרוב אדום

גזר גדול

חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה

2 בצלים ירוקים קצוצים

מלח

מיץ מלימון גדול

3 כפות רוטב סויה

כף סילן/דבש

4 כפות שמן זית

כפית גדושה חרדל גרגירים

חופן בוטנים מלוחים מטוגנים – יש לקנות (או קלויים)

אופן ההכנה –

ממליצה במעבד מזון

חותכים את הכרוב לפרוסות

ואת הגזר לרצועות ארוכות אפשר במעבד או במנדולינה.

מעבירים לקערה.

מוסיפים פטרוזיליה בצל ירוק .

מערבבים בקערית את מרכיבים הרוטב.

מוסיפים לתוך הסלט ומערבבים היטב.

להגשה מסדרים בצלחת יפה ומקשטים בבצל ירוק קצוץ ובוטנים מטוגנים.

סלט משגע

טעים טעים טעים.

תרצו לראות איך הכנתי כנסו לעמוד באינסגרם שלי

מתנות קטנות האינסטגרם 

מתכונים מהירים וקלים 

מתכונים לארוחות השבת 

מתכונים צמחוניים ללא בשר

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

 

Subscribe
Notify of
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
תמיר
2 years ago

לא יצא לי טוב. קצצתי במעבד מזון עם דיסקית שקוצצת דק. ערבבתי עם הרוטב כשעה לפני ההגשה כדי שיספוג טעמים. התוצאה: הכל נהיה מעוך וספוג מדי ברוטב. התיקונים שצריך לדעתי: לחתוך את הכרוב גס יותר כמו בסרטון, לערבב עם הרוטב רק לפני ההגשה, להשתמש בחצי לימון ולא לימון שלם. כמות הרוטב שמתוארת גדולה מדי והסלט שוחה בנוזל.

לימור
1 year ago
Reply to  תמיר

הכנתי יצא מדהים וטעיםםםםם