עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
בחרתי לכם 4 מתכונים מעולים לעוגות דבש טעימות ושונות.
אפשר לבחור את הקלאסית או את זאת עם הפרי
שילוב שקדים וגם קפה.
טיפים לאפיית עוגות דבש
- השתמשו בדבש במצב נוזלי, כך נוח לשלבו בתערובת העוגה. אם הדבש שלכם התקשה, ניתן לחממו במיקרו ולהפכו לנוזלי.
- מומלץ לאפות את עוגת הדבש בחום 160-170 מעלות כדי לשמור על המרקם והצבע שלה. תכולת הסוכר בעוגת דבש גבוהה, והטמפרטורה הנמוכה מונעת מהסוכר להתקרמל.
- ניתן להוסיף למתכון הבסיסי של עוגת דבש פירות יבשים כמו תמרים,צימוקים וכמובן תפוחים ואגוזים, כמו כן עוגות דבש אוהבות תבלינים ,כך הן מקבלות ארומה מיוחדת כמו קינמון וציפורן.
- כדי לקבל תוצאה מוצלחת , יש להשתמש בדבש אמיתי ובאיכות טובה ולא בתחליפי דבש למיניהם
לפני שמתחילים חשוב מאוד – נכנסים לעמוד שלי באינסטגרם ולוחצים על Follow
4 מתכונים מעולים לעוגות דבש – רק צריך לבחור
העוגה הקלאסית של אמא מתכון ותיק ואני מכינה אותה כל שנה
לוחצים על השורה המודגשת והמתכון עולה!
עוגת דבש קלאסית
עוגת דבש וסילאן – רכה ועסיסית
עוגה בחושה וקלה עם שילוב תפוח עץ
עוגת דבש תפוחים
עוגת דבש עשירה עם שקדים ושטרוייזל
שנה טובה ומתוקה – המון בריאות בתקווה לימים טובים יותר !
חג שמח
עוד מתכונים לעוגות דבש
מתכונים לראש השנה – מבחר ענק של מתכונים
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
תוכלו לראות מתכונים שלי גם בפייסבוק בקבוצת התפריט היומי – כדאי ושווה להצטרף !!! מתכונים חדשים והצעות לתפריט יומי מידי יום
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
Subscribe
Login
0 Comments