
תבשיל קינואה מושלם עם ירקות טעים טעים וקל להכנה
הקינואה משתלבת ומקבלת את הטעם של הירקות ויוצאת פשוט מנה מושלמת
ידעתם שקינואה זה גם כשר לפסח ?
כך תוכלו לאכול את המנה גם בפסח .
איך מכינים תבשיל קינואה וירקות ?
מוציאים ירקות שיש במקרר ומשתלבים תמיד יחד.
המצרכים –
גזר
פלפל אדום
בצל
רבע כרוב ירוק
קישוא
כוס קינואה לשטוף היטב ולסנן.
מלח
פלפל
אופן ההכנה –
קוצצים את הבצל לקוביות.
כך גם את הפלפל והכרוב.
את הגזר חותכים לז’וליאנים או בקולף .
כך גם את הקישוא
מטגנים תחילה את הבצל עד שיזהיב מעט.
מוסיפים את הירקות פלפל ואחר כך כרוב קישוא וגזר.
מקפיצים כמה דקות עד שהירקות מטוגנים מטע.
מוסיפים את הקינואה ומים לכיסוי על מלח ופלפל .
לאחר שרותח מורידים לאש נמוכה לבישול עד שהמים מתאדים 25 דקות חצי שעה.
מחכים כמה דקות שהסיר יתקרר לפני שמגישים.
לא אוהבים קינואה ?
תוכלו להחליף באורז או בורגול או כוסמת