תבשיל קינואה מושלם עם ירקות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

תבשיל קינואה מושלם עם ירקות טעים טעים וקל להכנה

הקינואה משתלבת ומקבלת את הטעם של הירקות ויוצאת פשוט מנה מושלמת

ידעתם שקינואה זה גם כשר לפסח ?

כך תוכלו לאכול את המנה גם בפסח .

 

 

איך מכינים תבשיל קינואה וירקות ?

 

מוציאים ירקות שיש במקרר ומשתלבים תמיד יחד.

המצרכים –

גזר 

פלפל אדום 

בצל 

רבע כרוב ירוק 

קישוא 

כוס קינואה לשטוף היטב ולסנן.

מלח 

פלפל 

אופן ההכנה –

קוצצים את הבצל לקוביות.

כך גם את הפלפל והכרוב.

את הגזר חותכים לז’וליאנים או בקולף .

כך גם את הקישוא 

מטגנים תחילה את הבצל עד שיזהיב מעט.

מוסיפים את הירקות פלפל ואחר כך כרוב קישוא וגזר.

מקפיצים כמה דקות עד שהירקות מטוגנים מטע.

מוסיפים את הקינואה ומים לכיסוי על מלח ופלפל .

לאחר שרותח מורידים לאש נמוכה לבישול עד שהמים מתאדים 25 דקות חצי שעה.

מחכים כמה דקות שהסיר יתקרר לפני שמגישים.

לא אוהבים קינואה ?

תוכלו להחליף באורז או בורגול או כוסמת

כל המתכונים שלי לפסח תוכלו לגלוש כאן 

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

עוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments