עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
תבשיל אטריות נהדר קל וטעים
אצלי מאוד אוהבים
אני קוראת לו סיר מסוכן… כי כשטועמים ביס , קשה להפסיק לאכול ממנו .
התבשיל מהמטבח המרוקאי נקרא גם אינטריה תבשיל אטריות של סבתות.
יש לו כמה גרסאות חלק מכינים בלי בצל וחלק עם בצל מטוגן
גם תבלינים משתנים ממתכון למתכון
אז אני מכינה עם בצל וזה יוצא נפלא .
וזאת הגרסה שלי
המצרכים –
250 גר אטריות דקות
בצל קצוץ
מלח
פלפל שחור
מעט כורכום
רבע כפית סוכר
אופן ההכנה –
מטגנים את הבצל ב 3 כפות שמן
לאחר שהוא משחים מעט , מוסיפים תבלינים ואטריות.
מטגנים עוד 2 דקות גם שהאטריות יקבלו מעט צבע
מערבבים כל הזמן שלא ישרף.
מוסיפים מים רותחים שלא יכסו את התבשיל
בערך כוס וחצי.
מבשלים על אש בינונית כ 10 דקות עד שהמים מתאדים.
סוגרים עם מכסה ומכבים את האש .
לאחר 10 דרות אפשר לפתוח ולהגיש
תבשיל נפלא
מתאים לכל ארוחה
Subscribe
Login
0 Comments
Newest