תבשיל אטריות מופלא וקל להכנה שלא תפסיקו לאכול ממנו

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

תבשיל אטריות נהדר קל וטעים

אצלי מאוד אוהבים

אני קוראת לו סיר מסוכן… כי כשטועמים ביס , קשה להפסיק לאכול ממנו .

התבשיל מהמטבח המרוקאי נקרא גם אינטריה תבשיל אטריות של סבתות.

יש לו כמה גרסאות חלק מכינים בלי בצל וחלק עם בצל מטוגן

גם תבלינים משתנים ממתכון למתכון

אז אני מכינה עם בצל וזה יוצא נפלא .

וזאת הגרסה שלי

 

המצרכים –

250 גר אטריות דקות

בצל קצוץ

מלח

פלפל שחור

מעט כורכום

רבע כפית סוכר

אופן ההכנה –

מטגנים את הבצל ב 3 כפות שמן

לאחר שהוא משחים מעט , מוסיפים תבלינים ואטריות.

מטגנים עוד 2 דקות גם שהאטריות יקבלו מעט צבע

מערבבים כל הזמן שלא ישרף.

מוסיפים מים רותחים שלא יכסו את התבשיל

בערך כוס וחצי.

מבשלים על אש בינונית  כ 10 דקות עד שהמים מתאדים.

סוגרים עם מכסה ומכבים את האש .

לאחר 10 דרות אפשר לפתוח ולהגיש

תבשיל נפלא

מתאים לכל ארוחה

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments