שבלולי שמרים קרם אגוזים וקינמון

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

שבלולי שמרים במילוי קרם אגוזים וקינמון

כל כך טעים וכייפי במיוחד לכבוד שבת

בצק שמרים נהדר וקלאסי , ומלית נהדרת של קרם אגוזי מלך

בשילוב קינמון .

זה למעשה סינבון משודרג עם קרם אגוזים .

מאפה מנצח והריח – חלום !

 

המצרכים –

חצי קילו קמח

כף שמרים יבשים

1/3 כוס סוכר

ביצה

150 גר’ חמאה

שקית סוכר וניל

3/4 כוס עד כוס חלב

חצי כפית מלח

מלית –

200 גר’ אגוזי מלך טחונים (אפשר אגוזי לוז )

100 גר’ חמאה רכה

3/4 כוס סוכר

ביצה

כפית קינמון

גרידה מלימון או תפוז

קורט מלח

אופן ההכנה –

לקערת המיקסר מכניסים את כל המצרכים מערבלים כמה דקות עד לקבלת בצק חלק ורך

גמיש ולא קשה .את החלב מוסיפים בהדרגה ובמידת הצורך מוסיפים עוד טיפה.

מוציאים את הבצק ומכסים.

מתפיחים כחצי שעה.

מורידים את הנפח עוטפים או שמים בקופסה גדולה ומכניסים לקירור.

כמה שעות או לילה.

מערבבים את מצרכים המלית .

מחלקים בצק ל-2

פותחים את הבצק כל חלק למלבן .

מורחים את המלית על כל השטח.

חותכים לרצועות ומגלגלים שבלולים (כמו סינבון.)

מניחים בתבנית .

מתפיחים כחצי שעה.

אפייה 180 מעלות כ- 20-30 דקות.

מצטרפים עכשיו לעמוד שלי ועוקבים אחרי 

חוברת מתכונים לכל הסלטים המובחרים שלי 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל

“מתנות קטנות בלוג אוכל “

אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments