קראמבל פירות קיץ – קינוח מהיר וטעים במינימום עבודה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

קראמבל פירות קיץ- קינוח קל,

מהיר וכזה שכולם אוהבים !

קורה שבמקרר שלכם הצטברו כל מיני פירות קיץ שהטריות אבדה להם אך הם עדיים טובים להכנת מאפים או ריבה.

מה עושים ?

מכינים קראמבל פירות קיץ טעים שכולם ישתגעו ממנו .

קינוח קל, מהיר וטעים בטירוף,  שילוב מנצח של פירות מתוקים-חמצמצים, המכוסים בשכבת פירורים פריכה וקראנצ’ית , 

חוויה של טעמים ומרקמים שפשוט אי אפשר לעמוד בפניה.

במינימום מאמץ, מושלם לאירוח, או לפנק את המשפחה 

 

המצרכים –

פירות קיץ שיש במקרר –

בערך כחצי קילו תערובת של פירות

ענבים

שזיפים

משמש

נקטרינה

תפוח עץ

אגס

אפרסק

דובדבנים

כף סוכר

כף קורנפלור

גרידה מלימון

לבצק הקראמבל –

50 גרם חמאה

רבע כוס סוכר (כ- 2 כפות)

שקית סוכר וניל

2/3 כוס קמח

חופן שקדים פרוסים

קורט מלח (לא חובה)

אופן ההכנה –

את הקראמבל מכינים כך – שמים בקערה את החמאה ומפוררים בעזרת הידיים עם הסוכר וניל והקמח. אני אוהבת להוסיף גם קורט מלח .

לאחר שנוצרים פירורי בצק מוסיפים את השקדים.

את הפירות חותכים לקוביות , תפוח או אגס אני קולפת וחותכת לקוביות .

מערבבים עם כף סוכר (אפשר יותר ) וכף קורנפלור .

מעבירים לכלי פיירקס בגודל בינוני. או כמה כלים קטנים יותר .

מפזרים את הקראמבל מעל ומכניסים לתנור על 180 מעלות כחצי שעה אפייה עד שהכל מבעבע והקראמבל מזהיב .

מגישים עם גלידה

זה פשוט תענוג !

וכך ניצלתם את הפירות שיש במקרר.

 

*רוצים להכין קראמבל ללא גלוטן – במקום הקמח הרגיל – שימו  כוס קמח שקדים

  • קראמבל פרווה – החליפו חמאה בשמן קוקוס

 

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

עוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 מתנות קטנות האינסטגרם  – מוזמנים לעקוב אחרי גם שם !

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף

כל העידכונים ,סירטונים ועוד עולים אצלי בדף

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  –

מתנות קטנות התפריט היומי “

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments