קינוח קראמבל מהיר של מסעדות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

קניוח מהמם של מסעדות שמכינים ממש בקלות .

לא צריך להיות אופים מנוסים כדי להוציא מנה כזו משגעת , מרעננת ושווה.

מגישים למרכז השולחן ותוך פחות מדקה היא מתחסלת

את הקינוח הכין לנו יובל לערב מפנק.

שילוב של תותים קצפת וקרם מסקרפונה עם קרמבל קראנצ’י פריך – מה צריך יותר ?

הקינוח מכיל תותים טריים ,קרם וקראמבל פריך .

כשנגמרת העונה אפשר להחליף בפירות אחרים  כמו דובדבנים , ענבים , משמש, פירות יער וכו’.

 

קינוח קראמבל כמו שמגישים במסעדות מעולה לאירוח בשבועות

המצרכים –

לקרמבל –

100 גר’ חמאה

50 גר’ סוכר

150 גר’ קמח

קורט מלח

חופן פיסטוקים גרוסים /אגוזי מלך

להכנת המנה –

חופן תותים טריים חצויים

עלי נענע לקישוט

כחצי גביע מסקרפונה

150 גר’ שמנת מתוקה להקצפה 38 % + 2 כפות אבקת סוכר + תמצית וניל

לרוטב תותים מהיר –

4-5 תותים +2 כפות סוכר

מעט בזיליקום

אופן ההכנה-

מחממים תנור 180 מעלות

  • במעבד מזון מניחים את מצרכי בצק הקראמבל ומעבדים לתערובת פירורית
  • מוסיפים את הפיטוקים הגרוסים
  • מפזרים על גבי נייר אפייה בתבנית ומכניסים לאפייה בתנור 15 דקות עד שהפירורים מזהיבים
  • מוציאים ומקררים.
  • מבשלים 4-5 תותים עם סוכר כ- 4-5 דקות עד לקבלת רוטב תותים.
  • מסננים מעט מהנוזלים.
  • הכנת המנה-
  • מקציפים את השמנת לקצפת יציבה עם 2 כפות אבקת סוכר ווניל .
  • משלבים את המסקרפונה ומקציפים לקבלת קרם אחיד.
  • מחלקים קצפת ל- 2
  • לחלק אחד משלבים מעט מרוטב התותים וקוצצים עלה של בזיליקום /נענע
  • מסדרים תותים חצויים בצלחת ההגשה
  • משלבים כפות גדושות מ – 2 סוגי הקרם.
  • מפזרים ברווחים את הקרמבל מקשטים בעלי נענע ומגישים למרכז השולחן
  • מופלא וטעים !

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments