הכנתי פשטידת כרישה נהדרת במיוחד ליום המשפחה שחל מחר .
אז יום האם הפך כבר מזמן ליום המשפחה.
לא שאני סולחת …. כי תכלס, מגיע לנו האמהות את יום האם שלנו.
אז מחר נחגוג יחד כל המשפחה בארוחת ערב טובה .
כדי להספיק ולהקל על העבודה הכנתי כבר היום פשטידה זריזה ונהדרת.
אחת הפשטידות הקלות והמעולות שהכנתי .
תכינו תבנית פיירקס בינונית 20-30
הכי קל בפיירקס, מגישים ישר עם התבנית לשולחן.
פשטידת כרישה ובצל פשוט מושלמת ,
מכינים אותה בקלות בכמה דקות הכנה.
המצרכים –
50 גרם חמאה
כרישה קצוצה 600 גרם
3 בצלים קצוצים
אריזה 250 גר’ שמנת מתוקה %38 או שמנת 15%
חצי כוס חלב
כפית מלח
פלפל שחור גרוס
מעט אגוז מוסקט מגורר
100 גרם גבינה צהובה גאודה מגורדת (לא משנה איזה)
4 ביצים
3 כפות גדושות קמח
אופן ההכנה –
לפזר על התבנית קוביות חמאה.
לערבב לתוכה את הכרישה והבצל.
להכניס את התבנית לתנור מחומם על 190 ל25 דקות אפייה.
בזמן הזה לערבב בקערה את השמנת, חלב תבלינים גבינה צהובה , ביצים והקמח.
להוציא מהתנור את התבנית ולערבב לתוך התבנית את הרוטב כך שהכל מתערבב לתערובת
אחידה.
להכניס שוב להמשך אפייה 180 מעלות כ- 40 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה ויפה.
היא פשטידה נהדרת טעימה וכולם אוהבים אותה.
רוצים לראות איך הכנתי
מצטרפים ועוקבים אחרי באינסטגרם
כנסו וצפו בסרטון כאן
נעתן להכין מראש ולהקפיא?
כן