פשטידת כרובית חלבית מהירה והכי טעימה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

פשטידת כרובית היא הפשטידה המושלמת בעיני .

היא רכה טעימה ועם ההרכב הנכון של המצרכים יוצאת פשטידה פשוט נהדרת .

טעימה ממש קשה להפסיק לאכול ממנה .

אז אם יש לכם שקית כרובית קפואה או יותר משובח כרובית אחת טרייה בינונית ,

תוכלו להכין בקלות את הפשטידה הנפלאה הזו 

הגודל של הפשטידה משפחתי 

תבנית מלבנית בינונית או פיירקס גודל כ- 20/30 

המצרכים –

כרובית טרייה בינונית (או שקית קפואה 800 גר לפחות )

2 בצלים קצוצים 

חצי אריזה של שמנת מתוקה 38%

4 ביצים 

3 כפות גדושות קמח תופח (80 גרם)

50 גרם חמאה 

כף קמח תפוחי אדמה 

כוס חלב 

כפית מלח (8 גרם)

חצי כפית פלפל שחור 

רבע כפית אגוז מוסקט מגורר

קופסה קוטג’ או גבינה לבנה 

50 גרם גבינה צהובה מגורדת 

אופן ההכנה –

מתחילים בבישול של פרחי הכרובית במים כמה דקות ממש עד ריכוך קל.

מסננים .

אם משתמשים בקפוא אין צורך לבשל רק לחלוט במים רותחים ולסנן.

לשים בקערה גדולה .

אחר כך מטגנים את הבצל עם 3 כפות שמן זית עד שהוא מזהיב .

מוסיפים את החמאה וממשיכים בטיגון עוד כדקה עד שהחמאה נמסה.

מוסיפים לקערה את הבצל .

מערבבים יחד עם כל המרכיבים האחרים בקערה נפרדת.

מוסיפים לקערת הכרובית ובוחשים קלות עד שמתקבלת עיסה אחידה.

מכינים תבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה .

מברישים את התחתית בשמן זית ומפזרים 2 כפות פירורי לחם על הקרקעית.

מעבירים את תערובת הפשטידה.

מכניסים לתנור 180 מעלות כ- 40-50 דקות עד שהפשטידה אפויה היטב.

בתאבון 

פשטידה נהדרת וכיף שהיא במקרר.

מתאימה לימים חמים 

אפשר גם להקפיא ולהוציא ולחמם כל פעם כמה חתיכות .

רוצים להצטרף לקבוצת ווטסאפ מתכונים של “מתנות קטנות” ?

לוחצים כאן ומצטרפים 

חפשו  בפייסבוק  את קבוצת התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !!!

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

חזרה לדף הראשי 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments