פאד קפאו – מנה אסייתית מהירה וטעימה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

פאד קפאו מנה אסייתית מושלמת וזריזה שמכינים בכמה דקות.

המנה מורכבת מבשר טחון מוקפץ עם ירקות ברוטב אסייתי חריף וטעים – מוגש עם אורז לבן וביצת עין.

מנה קלה להכנה לארוחות אמצע השבוע.

מנה מסורתית ומאוד פופולארית בתאילנד.

גם בארץ היא מופיעה ברוב התפריטים של המסעדות האסייתיות.

וזו הגרסה שלי לפאד קפאו

מה צריך להכנת פאד קפאו תאילנדי

המצרכים ל- 2-3 מנות

המצרכים –

300-400 גר בשר בקר טחון טרי עם מעט שומן

בצל סגול/רגיל חתוך לקוביות

2 שיני שום כתושות

2-3 ס”מ שורש ג’ינגר קצוץ

פלפל אדום קוביות

פלפל חריף ירוק/אדום (לפי טעם)

חופן עלי בזיליקום חתוכים גס

כוס עלי תרד טריים

חופן פטריות חתוכות דק

1/4 כוס רוטב סויה

כף חומץ אורז

2-3 כפות רוטב טריאקי

2-3 כפות דבש או סילאן

מלח ופלפל שחור לפי טעם

אפשר לשלב גם כף רוטב דגים

אופן ההכנה –

במחבת עמוקה ווק- מטגנים את הבשר וצולים היטב כמה דקות

מוציאים לצלחת וממשיכים לטגן – בצל , שום ג’ינגר,פטריות ופלפלים.

משלבים את הבשר חזרה וממשיכים להקפיץ.מוסיפים את התרד והבזיליקום.

מוסיפים את כל שאר המרכיבים ורבע כוס מים.

מקפיצים עוד 1-2 דקות .

מכינים אורז לבן ומגישים עם ביצת עין מעל המנה.

תענוג

קל טעים ומהיר !

חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !

 

רוצים להיות מעודכנים ?

הצטרפו לדף הפייסבוק “מתנות קטנות התפריט היומי” 

וגם לקבוצה ” התפריט היומי” 

כאן קישור לאינסטגרם שלי בואו לעקוב ושתפו חברים !

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments